Kako je moguce da za 4 meseca od pacijentkinje sa dobrim prognozama dodjemo do terminalne faze?
Kako je tako je...nam sad treba pomoc pri razumevanju ovih rezultata i shvatanju u kakvom je stanju baka i sta treba da ocekujemo.
Molim vas da neko ko je stručan pomogne u tumačenju rezultata.
Hvala[/quote]
Pozdrav Tijana !
Zao mi je tvoje bake kao i svih ostalih koje je zadesila ta strasna bolest .
Kako mi se cini ovde ces tesko dobiti informacije koje su ti potrebne jer ili su ljudi neizanteresirani ili sta vec ali skoro niko se ne javlja .
Ja ti se ne razumem u to bas nista ali koliko sam uspela iz razno raznih izvora da pokupim informacije u nekim slucajevima je 4 meseca veoma dugo za cekati jer neposredno posle operacije tumor se zna naglom brzinom prosiriti i napraviti cuda , mada nemora da bude tako.
Cini mi se da tu nema pravila .
I ja sam u velikom neznanju sto se tice mog supruga.
Hvala bogu do sada mu je dobro ali svaka kontrola nam je veoma napeta sta ce CT pokazati.
Zelim tvojoj baki sve najbolje i da se brzo oporavi .
Svako dobro i nada uvek postoji
Lep pozdrav
Karcinom bubrega
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Karcinom bubrega
Захваљујући добром пријатељу, поново сам на форуму али само на кратко. Нашао је начин како да заобиђе блокаде које су ми направили администратори сајта. Немам намеру да се патим са фармакомафијашима, па ако вас занимају детаљи пишите ми на емаил.
Мој пријатељ којег сам спомињао да је почео лечење тумора ЕПТА методом, сада је здрав. Имајте то у виду.
Поздрав
Мој пријатељ којег сам спомињао да је почео лечење тумора ЕПТА методом, сада је здрав. Имајте то у виду.
Поздрав
aa_aca napisao:А шта би са метастазама на плућима? Нису ваљда нестале саме од себе?
Ако га лакат боли због метастаза, онда је то крај - ако су метастазе.
За тај лек не знам, али ти препоручујем да проучиш такозвана алтернативна искуства са форума и текстове са линкова које сам успео да сакупим. Поставио сам их на мој сајт www. aca. rs у Савети, Здравље, Тумор-лечење.
Једном мом пријатељу су пре десетак дана установили тумор лимфних жлезда са метастазама у желуцу и плућима. Одмах је почео са ЕПТА методом и већ му је доста боље. Видећемо. Има још оруђа.