probadanje sa desne strane trbuha

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
salelegenda
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Avg 14, 2013 3:12 pm

probadanje sa desne strane trbuha

Post od salelegenda »

Postovani imam problem blagog probadanja sa desne strane trbuha.Pre nove godine sam vadio krv i bili su mi povecani bilirubin,GOT i GPT.Kada sam otisao kod lekara OP. rekao je da imam problem sa jetrom i preporucio mi da pijem surutku .Pijem surutku neka tri dana ali probadanje je jos tu.Sad sestog januara idem da radim ultra zvuk jetre dali nije uvecana.Inace ne pijem alkohol ne pusim ali uzimam svake srede methotrexat 10mg.posto bolujem od reumatoidnog artritisa,mada mi se cini da je to mala kolicina lekova da bi stvarala problem jetri.Molim vas da mi ako je moguce neko kaze od cega jos jetra strada,mnogo sam uplasen ne znam gde da se obratim,a sve se bojim da ne dobijem neku cirozu boze sacuvaj.Inace imam 29 godina,a od artritisa bolujem 8 god.Molim vas jeli moguce da te anti reumatske tablete koje pijem u toj kolicini mogu toliko da ostete jetru???
milannnm
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Dec 26, 2013 10:09 am

Re: probadanje sa desne strane trbuha

Post od milannnm »

Zamisli? Surutka ti nije pomogla za tri dana. C c c.
Pazite se foliranata.
salelegenda
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Avg 14, 2013 3:12 pm

Re: probadanje sa desne strane trbuha

Post od salelegenda »

Nisam rekao da sam ocekivao poboljsanje od surutke za tri dana,nego da ne osecam pobolhsanje i od cega jetra moze da strada i da li neko zna sta pomaze ???
Odgovori