Gubitak seksualne zelje

Pitanja u vezi sa seksualnim životom prestaju da budu zabranjena tema. Postavite pitanja, podelite iskustva ili se informišite o temama vezanim za seksualno zdravlje žene ili muškarca.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Jelisej
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jan 18, 2013 9:08 pm

Re: Gubitak seksualne zelje

Post od Jelisej »

Vilmica napisao:Ja imam skoro isti problem vec par godina , ali sam zena , skoro kao totalna frigidnost .
U braku sam ,pa ta stvar ima za posledicu mnogo drugih problema .Seks mi je postao jedna teska i mucna obaveza .Ja svog supruga volim , i srecna sam sa njim ali kada dodje do tog , onda bezim , ne mogu , ne prija .....
Dali postoji nacin da sama sebi pomognem .
Sto se "zenske strane" tice slabo se razumem, ali cini se (iz tvoje poruke o kortizolu) da mozda imas neadekvatan nivo odredjenih hormona koji pak uticu na nivo "neurotransmitters" nisam siguran kako se ovo zove na Srpskom.
Npr jedna od mogucnosti je da zbog nedovoljnog nivoa kortizola, organizam upumpava noradrenalin koji pak cesto izaziva probleme s libidom (a i erekcijom kod muskaraca). No opet moze biti i milion drugih stvari, u svakom slucaju pokusaj da poradis na hormonalnom profilu, i poboljsas nacin zivota smanjis stres i nadam se da ce to pomoci.
Vilmica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jun 19, 2013 10:45 am

Post od Vilmica »

Jelisej napisao:
gleovo napisao:Takodje isti problem i traje vec 4 godine. Bez jutarnje erekcije, i bilo kakve zelje, mogu da se nateram ali to ide sa mukom. Ako i imam jedan sex, drugi neko vreme nakon toga skoro da je ne moguc. Zar niko nije otkrio sta bi to moglo biti?
Isto mislim kao da bih ceo zivot mogao bez sexa. A i kad imam signal da bih hteo, tesko da moze da napumpa da se ostvari cvrsta erekcija.
Neadekvatan nivo estradiola.
Dali postoji nacin , da se to prirodnim putem promeni , hranom ili nesto slicno ?
dogi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 27, 2013 1:00 pm

Post od dogi »

tamaraft napisao:Da li pijete neko lekove?

I kada ste poslednji put proverili nivo hormona stitaste zlezde?
imam slican, skoro isti problem, i pre par dana sam vadio nalaze krvi i hormoni stitne zlezde su mi bili uvecani. takodje i holesterol vrlo malo.
Kako bih mogao da resim problem smanjenog libida? Pocinjem da mislim da sam gay i to me uzasno frustrira. Pre sam bio "manijak" po tom pitanju, masturbiram od 2. razreda osnovne skole, imao sam devojku i skoro 2 godine sam imao redovne seksualne odnose, i onda posle raskida nista godinu i po dana i kada se posle toga desavalo, nikakve zelje za seksom i nikakvo zadovoljstvo posle njega. Jutarnja erekcija je povremena, nekada je ima,nekada ne..ali uglavnom ne, a i kad se desi vrlo brzo spadne..
Mogu vam izdiktirati sve nalaze krvi i mokrace, vi ste mi poslednja nada, pocinjem da budem ocajan i pomisljam na najgore :(
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

problem cete resiti kod psihijatra koji ima dodatnu edukaciju za psihoanaliticku psihoterapiju, kroz razgovore
dogi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 27, 2013 1:00 pm

Post od dogi »

drbgd napisao:problem cete resiti kod psihijatra koji ima dodatnu edukaciju za psihoanaliticku psihoterapiju, kroz razgovore
znaci sigurni ste da je problem psiholoske prirode? ja sve sumnjam da mi je opao nivo testosterona, gde bih na nalazima mogao da procitam nivo, kako je obelezen?
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Администратор форума ми је блокирао корисничко име aa_aca, а потом и aa aca. С обзиром на то да за такве поступке не постоје објективни разлози, очекујем да ће ми блокирати и овај aaaca. Осим тога, блокирана је адреса прокси сервера преко кога, осим мене, на интернет излази још неколико хиљада рачунара. Мој прокси не могу да заобиђем, а и да могу да решим то питање, остаје проблем сталног гашења мојих налога.

Присиљен сам да до даљњега напустим овај форум, а они који желе да чују моје мишљење увек могу да ми се јаве на емаил адресу aa_aca @ yahoo.com која је записана и у мојим профилима aa_aca, aa aca и aaaca. Ево је и овако: Slika. Можете и да посетите мој сајт: www. aca. rs.

Поздрављам вас и желим све најбоље.
Аца
stotina
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jul 12, 2013 5:30 pm

Post od stotina »

Da li je neko rijesio ovaj problem ? u slicnoj situaciji se nalazim , jednostavno mogao bih bez seksa citav zivot , a i jednostavno me puskom treba tjerati na seks .. Moze odgovor na pp ako je neko imao problem pa rijesio ili bilo kakvo iskustvo sa ovim problemom ?
optimus88
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 19, 2013 11:38 pm

Post od optimus88 »

Devojke zene zamolio bih za malu pomoc , ja imam problem veliki kad god sam sa nekom devojkom ona odbija spavati sa mnom zbog velicine mog ......a plase se da je nepovredim ili nesto pomoc mi je potrebna ili da mi objasnite koja je razlika ili u cemu moze biti problem ... tnks Inace Na fb-u sam pa ono ako neko ima normalan zakljucak nek me add Peace master ili po mailu [email protected]
Filip1989
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 03, 2012 6:07 pm

Post od Filip1989 »

MOLIM VAS ZA POMOC!
Imam 17 godina, i ne znam sta mi se desava, imao sam dosta devojkaka bio sam puno puta zaljubljen uzivao u tome, svakodnevno sam mastrubirao bio napaljen imao zelju za seksom i juce se sve promenilo nemam nikakvu zelju sa sekosom nemam potrebu da mastrubiram uplasen sam, plasim se da nisam postao nastran(gey) i ako me muskarci uopste ne privlace niti bih to zeleo, neki kazu da je to depresija ali ja ne znam kako sa ovim da se nosim i koliko ce dugo da traje??? molim vas da mi neko pomogne i da neko objasnjenje?
Odgovori