molim za misljenje
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
molim za misljenje
Sve je pocelo pocetkom avgusta kad sam osjetila jaka probadanja u donjem dijelu stomaka. Nedugo nakon toga sam dobila menstruaciju (ili sam bar ja tako mislila). Bila jako obilna i bolna i dovela me do anemije, pa sam 7.dan kako nije stajala potrazila pomoc ginekologa. Ginekolog mi je uradio pregled i ultrazvuk i rekao da je sigurno problem sa hormonima pa sam dobila Metilergometrin kapi dva dana da pijem, a nakon toga Orgametril 14 dana. Krvarenje je stalo, da bi ponovo pocelo 9.dan uzimanja Orgametrila. Nakon terapije Orgametrilom odma mi se pojacalo krvarenje. Ponovo sam potrazila pomoc, ovoga puta privatno. Ginekolog mi je sad pronasao cistu 4.5cm na jajniku i upalu jajnika i jajovoda sa te strane gdje je cista,desno. Rekao mi je da moram da mirujem da ne bi pukla i tada bi postojala mogucnost da mi odstrane taj jajnik. I preporucio da pokusa organizam sam da mi se izbori sa tim, da bih izbjegla bolnicu i operaciju. Dobila sam Sumamed antibiotik pa Baktim, vitamin E, Orvagil. Jos sam pod terapijom. Krvarenje bude pa stane, kako koji dan. Bolovi su mi se smaniili, ali sad imam natecene limfne cvorove na preponi desno. I cudan bol ispod desnog rebra koji sepojacava kijanjem, kasljanjem, smijehom. Opste stanje organizma mi je i dalje lose, malaksala sam, imam vrtoglavice, ponekad mucnine. I to dosta utice na kvalitet mog zivota. Ne znam vise sta daradi i pored svega pojavili su mi se kondilomi prije tri dana, vjerovatno zbog pada imuniteta a nikadih ranije nisam imala. Ovo vec predugo traje i pitam se jos koliko ce. Nalazi su mi ok, osim sedimentacije koja je 50. Cista je pocela da se smanjuje. Antibiotici bi trebalo da djeluju ali zasto se ja i dalje osjecam lose.
Re: molim za misljenje
Pozdrav. Pre nedelju dana dobio sam kondilome na kozici penisa. Doktor je rekao da mora hirurski da se odstrani. Posto su to bradavice, tata ima jedan nacin na koji ih uspesno otklanja, on ih ima cesto po rukama. Kupite esenciju za tursiju, to je sircetna kiselina 80 % i uzmete malo brasna. U malu casicu za rakiju sipate jako malo brasna i 4,5 kapi te esencije. Pomesate dobro, dok se ne stvori masa. I stapicem za usi nanosite na kondilone, znaci samo na kondilome, ne sme okolo. I jako pece da znate. Namazite to ujutru, i uvece. Znaci, nista ne ispirate, perete ili tako nesto. I tako nanosite smesu 3 dana. Kad prodju 3 dana, posto je ta smesa sasusila kondilome i sagorela ih, lepo samo skinete nokticem i sve otpada. Tako sam ih se ja resio zato i delim savet sa vama. Probajte!