Bolovi u donjem desnom delu stomaku vec 11 meseci

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
lazar___
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Okt 29, 2013 9:33 am

Bolovi u donjem desnom delu stomaku vec 11 meseci

Post od lazar___ »

Postovani :)
Znam da je ova tema postavljana 1000 puta
Dakle imam bol u donjem desnom delu stomaku blag ali dugo traje ponekad se blago intenzivira ponekad nestane na trenutke ali uvek je prisutan, ponekad se prosiri na blagi bol u desnoj nozi menja tacke bola na desnoj strani penje se do ispod rebara pa i bol sa zadnje strane pored kicme, ponekad ali to vrlo retko boli i sa leve strane
Stolica nemam proliv ali nije ni cvrsta
vadio sam krv i bio na ultrazvuku, sedimentacija 2, ultrazvuk nista ne pokazuje
Nisam strucan da mogu da procenim sta je ali kada citam na netu od svega ima po malo tako da moze sve da bude. Znam da forum nije mesto gde treba da se lecim ali zelim cisto da prodiskutujem sta moze biti?

Pa ako neko ima neka iskustva bio bih zahvalan na misljenju ?
zokiyu
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Okt 17, 2013 11:05 am

Re: Bolovi u donjem desnom delu stomaku vec 11 meseci

Post od zokiyu »

postovanje i ja imam slican problem stime sto me ne boli noga i ne koci rezultati su mi ok. cak sam uradio i skener abdomena ili strucno CT abdomena ne znam sta cu sa sobom vec me hvata panika jesam malo puniji nisam smrsao bio sam kod hirurga 2 puta i iskljucio mi mogucnost slepog creva i kile ali ne znam sta moze da bude sve me nesto kopka da nije to od neke nervoze ne znam ni sam vise pio sam svasta jos samo g....vna nisam jeo soprostenjem
Odgovori