Ne znam koliko je dobro stalno koristiti takve preparate da se remeti unutrasnja flora, ali ako neko bas koristi...
Ja sam cula da je LACTACYD FEMINA isto jako dobar za postizanje dobre ph. Pokusaj s tim. Licno sam koristila samo gel za spoljnu upotrebu - pranje, a ima i za vaginalno ispiranje. Ima u apotekama. Ja sam koristila ovo roze pakovanje, a vidim da je u UK novo plavo. Pa pokusaj. Evo linkovi da vidis slike.
http://www.lactacyd.co.uk/c.htm
http://www.ciao.co.uk/Reviews/Lactacyd_Femina__5095770
Ne unistava bakterije, ali pomaze da se organizam sam izbori. Po meni je to bolje. Nadam se da je isto tako efikasno.
e. coli
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
Pitanje koliko je tantum rosa dobar preparat ako se jos uvek nisi resila e.coli. Ja imam jos problema i u toku terapije koristim nevenovu kremu (koja je antimikrobik). Ali da bi je stavljala vaginalno treba biti sastav samo vazelin i neven bez nekih drugih primesa.
Nadam se da ce ti nesto od toga pomoci.
Kod mene je sad nakon antibiotika nadjeno 10na6 bakterija Proteus specie (sto znaci da su bakterije pocele naizmenicno da se prenamnozavaju i prave mi kolaps u organizmu usled antibiotika!!!), pa sam se odlucila za drugaciji nacin lecenja pod nadzorom mr. biohemije i genetike uz pomoc cajeva i medova za podizanje imuniteta, pa mi je ona dala neven kremu. Lecenje ce trajati mesec dana najmanje, ali se nadam da ce se isplatiti i da cu biti duzi period bez problema. Javim vam kako mi ide.
Pre 2 godine mi je pomogao njen caj i med od brusnice, pa sam bila zdrava 2 godine. A sada je intenzivnija terapija zbog toga sto ona sumnja da je e.coli negde ucahurena, pa da se potpuno resim nje.
Nadam se da ce ti nesto od toga pomoci.
Kod mene je sad nakon antibiotika nadjeno 10na6 bakterija Proteus specie (sto znaci da su bakterije pocele naizmenicno da se prenamnozavaju i prave mi kolaps u organizmu usled antibiotika!!!), pa sam se odlucila za drugaciji nacin lecenja pod nadzorom mr. biohemije i genetike uz pomoc cajeva i medova za podizanje imuniteta, pa mi je ona dala neven kremu. Lecenje ce trajati mesec dana najmanje, ali se nadam da ce se isplatiti i da cu biti duzi period bez problema. Javim vam kako mi ide.
Pre 2 godine mi je pomogao njen caj i med od brusnice, pa sam bila zdrava 2 godine. A sada je intenzivnija terapija zbog toga sto ona sumnja da je e.coli negde ucahurena, pa da se potpuno resim nje.
- star999gate
- Novi član
- Pridružio se: Čet Mar 27, 2008 11:39 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Najveci problem u lecenju svih vrsta dosadnih bakterija i glivica su antibiotici koji donose vise zla nego dobra.
Potrebno je podici imunitet prirodnom ishranom.
Sto se tice E. Colli kao i drugih bakterija i gljivica ona se uspesno leci sa clo2:
http://www.miraclemineral.org/
Kao i koloidnom srebrnom vodom:
http://svetionik.us/tekstovi/ksv.html
http://svetionik.us/tekstovi/soks.html
clo2 se tesko narucuje ali se bez problema moze naruciti kreditnom karticom na ovom linku:
http://www.mmsdr.com/* SPAM *.html
Registrujte se na Google Checkout i bez problema mozete platiti karticom bez prijave na PayPal. Vec sam radio porudzbine i transfer je siguran.
Naravno pre porucivanja treba prouciti sve o clo2 (MMS) i dobro analizirati. MNogim mojim prijateljima je MMS pomogao kao i Koloidna Srebrna Voda.
Sto se tice Koloidne Srebrne Vode nju mozete kupiti u skoro svakoj apoteci. Da ne navodim ime proizvodjaca zbog reklame.
Da se vratim na pocetnu misao. Pored ova dva leka pre svega treba podici imunitet sto kvalitetnijom ishranom. Pod tim se podrazumeva unosenje sto kvalitetnije domace hrane, vitamina i minerala.
Takodje jedna od najbitnijih stvari vezano za vitamine je vitamin C bez kojeg oragnizam en moze da apsorbuje ni jedan drugi vitamin kako treba. Kao sto bez metala Bakra ne moze da apsorbuje druge kvalitetne metale za organizam.
Sto manje koristiti gotovu hranu i razne nekvalitetne proizvode koji su puni emulgatora koji na nas organizam deluju kao BACKDOOR za viruse i bakterije kao i parazite koji nastanjuju nas organizam.
Najbitnija stvar opet pre kavlitetne ishrane je unosenje dvovalentnog secera koji se recimo najvise nalazi u nasoj domacoj sljivi kao i unosenje ciste morske soli ali uz unosenje dovoljne kolicine obicne vode dnevno da bi nasa hemiska fabrika radila kako treba.
Mozak, srce, kao i nase celije se u organizmu hrane samo secerom.
Toplo preporucujem uzimanje sto vise prirodnog meda sa maticnim mlecom ( samo drvenom ili plasticnom kasicicom).
Pre nego se prepustimo besu ili depresiji treba da znamo da je to prvi korak ka padu imuniteta koji se odrazava na nas imuni sistem. Pre svega treba prouciti i staviti na papir kako se hranimo, sta nam ne dostaje u ishrani, sta smo do sada koristili. Najvaznija je priprema jer je nas organizam velika hemiska fabrika i bez svih segmenata ne moze da funkcionise. Posle analitike uz tesku disciplinu mozemo ocekivati rezultate. Klasican lek nikada nije bio dovoljan on bolest samo tretira ne leci je.
Sto se tice Brusnice koja je jedan od najboljih prirodnih zastitnika zenskih organa i urinarnog trkta treba imati na umu da samo americka velika brusnica ima najaci efekat. Dok njeni rodjaci sa tla evrope imaju vrlo mali ucinak. To se tice skoro svih biljaka koje su izvikane a samo jedna u porodici ima veliku efikasnost.
Takodje je za imunitet dobar ecomer (ajkulino ulje).
Iskren pozdrav
Potrebno je podici imunitet prirodnom ishranom.
Sto se tice E. Colli kao i drugih bakterija i gljivica ona se uspesno leci sa clo2:
http://www.miraclemineral.org/
Kao i koloidnom srebrnom vodom:
http://svetionik.us/tekstovi/ksv.html
http://svetionik.us/tekstovi/soks.html
clo2 se tesko narucuje ali se bez problema moze naruciti kreditnom karticom na ovom linku:
http://www.mmsdr.com/* SPAM *.html
Registrujte se na Google Checkout i bez problema mozete platiti karticom bez prijave na PayPal. Vec sam radio porudzbine i transfer je siguran.
Naravno pre porucivanja treba prouciti sve o clo2 (MMS) i dobro analizirati. MNogim mojim prijateljima je MMS pomogao kao i Koloidna Srebrna Voda.
Sto se tice Koloidne Srebrne Vode nju mozete kupiti u skoro svakoj apoteci. Da ne navodim ime proizvodjaca zbog reklame.
Da se vratim na pocetnu misao. Pored ova dva leka pre svega treba podici imunitet sto kvalitetnijom ishranom. Pod tim se podrazumeva unosenje sto kvalitetnije domace hrane, vitamina i minerala.
Takodje jedna od najbitnijih stvari vezano za vitamine je vitamin C bez kojeg oragnizam en moze da apsorbuje ni jedan drugi vitamin kako treba. Kao sto bez metala Bakra ne moze da apsorbuje druge kvalitetne metale za organizam.
Sto manje koristiti gotovu hranu i razne nekvalitetne proizvode koji su puni emulgatora koji na nas organizam deluju kao BACKDOOR za viruse i bakterije kao i parazite koji nastanjuju nas organizam.
Najbitnija stvar opet pre kavlitetne ishrane je unosenje dvovalentnog secera koji se recimo najvise nalazi u nasoj domacoj sljivi kao i unosenje ciste morske soli ali uz unosenje dovoljne kolicine obicne vode dnevno da bi nasa hemiska fabrika radila kako treba.
Mozak, srce, kao i nase celije se u organizmu hrane samo secerom.
Toplo preporucujem uzimanje sto vise prirodnog meda sa maticnim mlecom ( samo drvenom ili plasticnom kasicicom).
Pre nego se prepustimo besu ili depresiji treba da znamo da je to prvi korak ka padu imuniteta koji se odrazava na nas imuni sistem. Pre svega treba prouciti i staviti na papir kako se hranimo, sta nam ne dostaje u ishrani, sta smo do sada koristili. Najvaznija je priprema jer je nas organizam velika hemiska fabrika i bez svih segmenata ne moze da funkcionise. Posle analitike uz tesku disciplinu mozemo ocekivati rezultate. Klasican lek nikada nije bio dovoljan on bolest samo tretira ne leci je.
Sto se tice Brusnice koja je jedan od najboljih prirodnih zastitnika zenskih organa i urinarnog trkta treba imati na umu da samo americka velika brusnica ima najaci efekat. Dok njeni rodjaci sa tla evrope imaju vrlo mali ucinak. To se tice skoro svih biljaka koje su izvikane a samo jedna u porodici ima veliku efikasnost.
Takodje je za imunitet dobar ecomer (ajkulino ulje).
Iskren pozdrav
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Apr 07, 2008 7:09 pm
(Zna li neko mozda slucajno ima li neki preparad kao sto je Tantum Rosa? Da ima takvo dejstvo. On je na zalost povucen iz prodaje i vise ga nece ni biti. Ja sam ga izmedju ostalog koristila da resim e.coli i sad sam ocajna jer ga vise nema i provristala bi...)
Postoje sumece tablete Multigyn. One se rastvaraju u vodi, i isto se koriste kao i Tantum rosa granule koje su nekada postojale. Samo su malo skuplje - 10 tabl. oko 800 din.
Pitanje: Da li je zuckasti sekret povezan sa E.colli?
Postoje sumece tablete Multigyn. One se rastvaraju u vodi, i isto se koriste kao i Tantum rosa granule koje su nekada postojale. Samo su malo skuplje - 10 tabl. oko 800 din.
Pitanje: Da li je zuckasti sekret povezan sa E.colli?
E drage moje moja je th bila uspesna,oslobodila sam se dosade!!!anuska 83 napisao:ja imam e.coli u vag.i cervik. brisu.Th koju sam dobila je Longaceph vaginalete(prave se u apoteci po receptu koji mi je dao dr)6 dana ,pa 5 dana pauza pa zatim laktovag vaginalete 5 dana jutro vece.Sad mi je 2 dan laktovaga pa kad uradim kontrolni bris javicu vam da li je th bila efikasna.

-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Apr 20, 2008 2:05 pm
Eto i mene.Malopre sam napisala u drugoj temi , ali iskopiracu i ovde - mozda nekom pomogne.Pozdrav svima.
Ne znam da li ce ti moja prica pomoci, jer sam ja imala e.c.u mokraci - 3 miliona.Mene su lecili inekcijama gentamicina i nekim antibiotikom(iskreno- ne secam se kojim ).Znam da je u to vreme, pre tri godine odprilike,pola beograda imalo problem sa e.c. ... Sve u svemu mojoj svekrvi je pomogla prirodna varijanta sa 4 dana patnje manje, i od tad ja preventivno svake godine kad mi padne imunitet(prolece)obavezno klopam ovo >
100 gr korena od persuna(izrendanog)
100 gr celog limuna(sa korom,bez kostica-ima nesto u njima sto ne valja)
100 gr meda
100 gr maslinovog ulja
Sve se to lepo izmesa, i drzi u frizi.
Klopa se 3xdnevno 1/2h pre klope ili posle klope 1h.
Ova kolicina je za nedelju dana.
Naravno pijes usput gomilu caja tj tecnosti,bar 2 litra.
Nadam se da ce ti to pomoci, ako nista dugo zdravo je ...
Inace, posto sam bila u panici od e.c., trazila sam odgovore na svim mogucim mestima, pa sam i od knjigovodje cula da je njoj pomogao neki nemacki caj koji se prodaje u limenkama i zove se solubitrat -m.
Drzim ti fige da se otarasis e.c. - znam kako je ruzno...
Pozdrav
Ne znam da li ce ti moja prica pomoci, jer sam ja imala e.c.u mokraci - 3 miliona.Mene su lecili inekcijama gentamicina i nekim antibiotikom(iskreno- ne secam se kojim ).Znam da je u to vreme, pre tri godine odprilike,pola beograda imalo problem sa e.c. ... Sve u svemu mojoj svekrvi je pomogla prirodna varijanta sa 4 dana patnje manje, i od tad ja preventivno svake godine kad mi padne imunitet(prolece)obavezno klopam ovo >
100 gr korena od persuna(izrendanog)
100 gr celog limuna(sa korom,bez kostica-ima nesto u njima sto ne valja)
100 gr meda
100 gr maslinovog ulja
Sve se to lepo izmesa, i drzi u frizi.
Klopa se 3xdnevno 1/2h pre klope ili posle klope 1h.
Ova kolicina je za nedelju dana.
Naravno pijes usput gomilu caja tj tecnosti,bar 2 litra.
Nadam se da ce ti to pomoci, ako nista dugo zdravo je ...
Inace, posto sam bila u panici od e.c., trazila sam odgovore na svim mogucim mestima, pa sam i od knjigovodje cula da je njoj pomogao neki nemacki caj koji se prodaje u limenkama i zove se solubitrat -m.
Drzim ti fige da se otarasis e.c. - znam kako je ruzno...
Pozdrav
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Okt 04, 2006 1:34 am
Re: e. coli
pozz..izolovana mi je e.coli u vag. icervikalnom brisu.
nikad do sad nisam imala nikakve bakterije.
u vag. stoji kolonizacija bakterije a u cervikalnom malo.
sta to znaci?
brine me ova kolonizacija?
nikad do sad nisam imala nikakve bakterije.
u vag. stoji kolonizacija bakterije a u cervikalnom malo.
sta to znaci?
brine me ova kolonizacija?
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Dec 17, 2013 12:32 am
Re: e. coli
Ulje od divljeg origana je dobro za eserihiju, ili caj od divljeg origana. To je prirodan antibiotik ne ostecuje organizam i crevnu floru.