ZENE

E OVAKO:ispocetka,ali ukratko

) prosle godine sam imala eserihiju pa je izlecim pa se pojavi kandida pa nju izlecim,pa odradim hlamidiju,urea i mikro plazma,sve bude ok sem urea plazme pa to kao izlecim pa ostanem trudna,i posle 3 meseca su morali da mi odrade kiretazu i kazu da nije do nas,da se jednostavno desava,jer plod je bio mrtav i posteljica nije bila ok.a kad sam otisla na kontroliu sve kje bilo ok,bla,bla...e sad,poceli smo opet da pokusavamo,vec 6 meseci i nista,i pre mesec dana,pre polaska na more,pocne da mi curka beli gusti sekret,kad sam dosla sa mora,ja odradim cervikalni briu,bio je u redu a u vaginalnom je bila kandida..lekar mi dao canesten i polyginax vaginalete a muz maze canesten kremu,a inace pijem i folnu kiselinu,pa kad sa tim zavrsim onda mi je rekao da odradim opet hlamidiju,urea plazmu i mikro plazmu i kaze da sam mozda kiretazu morala da radim zbog urea plazme jer je ona zeznuta i on bi ako mi i to bude ok da odradi produvavanje jajovoda da proveri da li je kiretaza dobro odradjena!!! ja nisam za to,jer,da nije bila u redu kiretaza odradjena,krvarila bih i mnogi su mi rekli da to ne radim,pogotovo moja zaova koja je to radila koja kaze da je uzasno...i da ako sam vec ostala trudna prirodnim putem da nema jednostavno potrebe za tim...sta vi mislite o svemu tome??bas mi je potrebna pomoc i savet jer vise ne znam kome da verujem...