Presusila... ZASTOOO?? HELPP!!!

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
C0lt45
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Nov 25, 2013 9:42 am

Presusila... ZASTOOO?? HELPP!!!

Post od C0lt45 »

Ovako, kao i u ostalim temama i ovde cu navesti da sam nov u svemu tome i da mi je ovaj forum od velike koristi i nadam se da me nece ni sada izneveriti...

Imam redovan odnos sa devojkom (mozda cak i previse- skoro svaki dan), predigra je ok, navlazi se extra :D krene akcija, sve je ok, uzivam ja, uziva ona, ali na nesrecu obadvoje ona presusi :/ ne znam od cega je to i onda imamo veliki problem podmazivanje i ostalo...
Mene sada zanima zasto je to tako?
-Da li ona svrsi (mada nisam primetio da ima promenu, menjanje brzina i ostalo :D ),
-Da li je od predugog sexa (mada sada i ranije presusi posle nekih 10 min, a znali smo i po 40 min ),
-Da li joj padne "volja" (a da ne zeli da mi kaze ili sta vec, mada bi bilo cudno)...

Znam da je to normalna pojava ali nisam siguran da je normalno da brzo presusi...
Mozda od gore navedenoh ima neki levi razlog tako da bi mi veoma znacila pomoc...
(mozda nisam sve lepo objasnio ili imam puno gresaka,sor pisem na fonu i u brzini)
Djoko
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Avg 23, 2013 5:24 pm

Re: Presusila... ZASTOOO?? HELPP!!!

Post od Djoko »

Normalna pojava, ali volja u svemu tome ima prvo mesto :wink:
Odgovori