Nrrr pitam accomplish koje godine muskarci rastu u visinu, da li moze nekako nrrr opleve odredi koliko najvise mogu porasti, i ako bisexual michigan neko rekao koji su faktori koji uticu na rast, the inace u mojoj porodici su svi oko 165cm, the ja sam trenutno visok 170cm, inace you familiji su skoro svi visoki, mislim na najblizu familiju.
rs gold
WOW Gold Kaufen
Do koje godine se raste (muskarci)
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Re: Do koje godine se raste (muskarci)
Imam 14 godina,jos malo cu 15...Treniram kosarku,visok sam 1.97m,dlake na nogama su mi pocele rasti prije 1 ili 1 i po godinu,brkovi su mi poceli pre nekoliko meseci a bradu skoro i ne vidim,pa me zanima do kad bi mogao rasti i koliko?Hvala! 

Re:
Imam 14 godina jos malo cu 15...Treniram kosarku,visok sam 1.97m,dlake na nogama su mi pocele rasti pre 1 ili 1 i po godinu,brkovi pre 5 ili 6 meseci,bradu skoro i ne vidim,pa me zanima do kad mogu rasti i koliko?Hvaladrbgd napisao:rast se zavrsava u ranim dvadesetim teoretski, osetno se zavrsava negde u srednjoj skoli
Read more: http://www.doktor.rs/forum/pitanja-odgo ... z2blYYcM2m
Re: Do koje godine se raste (muskarci)
E ovako, prvo da demantujem tvrdnju da je visina na drugi rođendan polovina konačne visine! Ja sam na drugi rođendan imao 101 cm, sada sa 17 godina imam 206-207 cm, a predikcije su mi 213 cm, u šta ja sumnjam jer se bojim da sam stao sa rastom. Otac mi je 198 cm, majka 183, svi sa muške strane u porodici oko 195. Ja primećujem da sam u nekoj ranoj fazi puberteta, jer mi brada tek malo raste, glas mi nije mutirao ni 50%, dlake takođe po telu nemam... Treniram košarku (sa ciljem profesionalno), i pošto već 2 godine nisam porastao (tačnije tek 2 cm), zanima me da li postoje neki faktori, vežbe, istezanje... da se istegnem bar 3-4 cm, jer hoću da krenem ozbiljno u teretanu, već mi je vreme, a znam da npr. mrtva dizanja i čučnjevi sa opterećenjem vrše pritisak na kičmu, samim tim i na rast. Hvala unapred!