Postovani imam veliki problem jer sam neiskusan u ovome, a i ne znam vise od osnovnog, listam forume od pola 6 i ne znam sta da radim, zahvaljujem na najbrzim odgovorima i korisnim savetima...
O cemu se u stvari radi: sinoc sam imao odnos sa svojom devojkom, nismo imali prezervativa jer smo odlucili da pauziramo, ali sta cete strast... mladi smo.
bio sam preterano oprezan, vadio sam ga svakih 5 sekundi ( nisam ni svrsio sinoc) kada sam ga izvadio jednom uhvatila ga je i rekla da je preterano mokar (inace sam i ja to primetio ali sam mislio da se ona "uzivila" vise nego inace) pitala me je da li sam zavrsio u nju... ( mogu vam reci da mi je mozak u k. zbog toga jer znam da nisam, ali opet me ta situacija ubija) zanima me da li antibebi pilule deluju nakon odnosa? Kada se koristi test za trudnocu i kako da skratim muke u saznanju i resevanju problema ako ga uopste i ima, poludecu ako se ovo ovako nastavi... hvala na pomoci unapred...
Hitno mi treba pomoc i saveti oko sexa bez zastite!!
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Nov 25, 2013 3:29 pm
Re: Hitno mi treba pomoc i saveti oko sexa bez zastite!!
Ne brini, postoje tzv pilule za dan posle, ima ih u svim apotekama i deluju najkasnije do 72h posle odnosa. Ali nabavite ih sto pre, sto se pre konzumiraju vece su sanse za dejstvovanje. Nadam se da sam pomogla:)
Hm. Mokar ili vlazan penis moze biti samo od nje jer ona vlazi kako bi naravno tvoj mercedes klizio kroz njenu garazu. Ako smem da budem ovako slikovit
Valjda bratic znas kad ejukuliras, moze da se desi da izadje posemena tecnost koja sluzi kao lubrikant ali koja moze i da zameni spermu u nekim slucajevima. Mislim da je to u pitanju ako vec nije do nje. Stisni zube i budi tata na mafiju!

Valjda bratic znas kad ejukuliras, moze da se desi da izadje posemena tecnost koja sluzi kao lubrikant ali koja moze i da zameni spermu u nekim slucajevima. Mislim da je to u pitanju ako vec nije do nje. Stisni zube i budi tata na mafiju!

Milan*** napisao:Hm. Mokar ili vlazan penis moze biti samo od nje jer ona vlazi kako bi naravno tvoj mercedes klizio kroz njenu garazu. Ako smem da budem ovako slikovit![]()
Nemoj to tata, alergican sam ^^ haha
Znam brt ali opet mi nije sve jedno, ipak i sam kazes moze biti zamena za spermu... :/ zato se i cimam...
Milan*** napisao:Hm. Mokar ili vlazan penis moze biti samo od nje jer ona vlazi kako bi naravno tvoj mercedes klizio kroz njenu garazu. Ako smem da budem ovako slikovit![]()
Nemoj to tata, alergican sam ^^ haha
Znam brt ali opet mi nije sve jedno, ipak i sam kazes moze biti zamena za spermu... :/ zato se i cimam...
Kupi devojci onda tablete. Ne znam sta drugo. 

To smo i resili, sutra ih kupujem, da me ne boli glava i toliko... :/ inace hvala na postovima... 

-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Dec 04, 2013 9:29 am
Ne bih da ti dodatno stajem na muku, ali trudnoca je najmanje i najlepse sto moze da izadje iz sexa bez zastite! Prouci malo polno prenosive bolesti, KONDOM UVEK!!!!