BOL PRI SESKSUALNOM ODNOSU
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
BOL PRI SESKSUALNOM ODNOSU
Pozdrav. Moze li neko da mi pomogne.Udata sam vec 3 meseca i kada god hocu da imam odnos sa muzem imam neverovatne bolove sve dok njegov poni organ ulazi u moj.Kada udje do kraja i malo stanemo prodju me ti bolovi ali cim krene sa pentracijama opet nastaju bolovi. Bila sam kod ginekologa jer sam imala neki svrab i peckanje on mi je rekao da je to mozda uzrok bolova dao mi je neku mast i neke cepice da stavljam. Svrab i bolovi su prosli ali i dalje imam bolove pri odnosu. Jeli neko imao slicna iskustva i moze li neka pomoc. Pozdrav
Re: BOL PRI SESKSUALNOM ODNOSU
Kakav ti je papa test,možda imaš neku bakteriju?
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Nov 17, 2013 10:19 pm
Ako si imala porodjaj onda moze biti i nekakav rascep na medjici, a ako nisi onda otidji ginekologu, mozda imas infekciju izazvanu Trohomonas vaginalis, uzrok moze biti i nedovoljna lubrikacija tj vlaznost vagine. Neka ti u tom slucajnu pregleda Bartolinijeve zlezde jer one luce sluz koja odrzava vlaznim introitus vagine. Srecno![]()
I ja imam slican problem, kome se ne nazire kraj, pa bih volela da cujem jos iskustava i mozda saveta po tom pitanju. Naime, tokom odnosa je sve u redu, ali tek sutradan (uvek) pocinje da me pece, uzasno, i ne prolazi po nekoliko dana. Sa tim kuburim godinama i to vec utice na kvalitet mog zivota. Rezultati cesto pokazu prisustvo bakterija, to zalecimo, ali onda opet sve ispocetka, nastavlja se cak iako su svi rezultati u redu. Sto je najgore, partner je potpuno zdrav tako da je ocigledno da sam ja problem