Pomagajte :O
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Nov 25, 2013 3:29 pm
Pomagajte :O
Evo vec drugi dan mi kasni menstruacija, dogadjalo se i ranije ali uglavnom preko leta kada se poremeti ceo organizam zbog promene klime i svega. Boli me donji stomak u predelu gde bi trebalo da budu jajnici, ne boli me konstantno, nego me samo zigne na momente. Inace imam 16 godina i sa deckom sam godinu i po dana, imali smo odons(sa kondomom koji se nije ostetio) 17. oktobra ali sam posle toga dobila 23. oktobra i sad je trebalo da dobijem 23. novebra i nisam. Recite mi da li imam razloga da panicim? Ako ne dobijem do sutra svakako cu ici kod ginekologa. Hvala vam unapred
Re: Pomagajte :O
Jel si bila pod stresom prethodnih dana? Nemas brige ako ste koristili kondom ali moram ti reci da si mlada usla u svet odraslih
Ako ne dobijes, moj ti je savet poseta ginekologa. Stres zna da odlozi menstrualni ciklus.

-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Nov 25, 2013 3:29 pm
Iskreno jesam, previse sam pod stresom poslednjih par dana i mnogo malo spavam i preskacem obroke jer ne stizem sve zbog skole(tacnije skola). Moguce da je zbog toga. Inace, pretpostavila sam da ce neko prokomentarisati da je rano, ali posle godinu i po dana sam jednostavno zakljucila da zelim to da uradim s tim deckom i to je to:) Hvala Vam na odgovoru svakako
Trudi se da ne preskaces obroke bre, unistices tako zdravlje. Dorucak ti je najvazniji. Da doruckujes obavezno. Eh ta skolaaaaa.... Ne isplati se skolovanje... Motika u ruke i gaji krompir
Salim se, organizuj malo vreme. Posle skole odspavaj ako si umorna, onda odvoji vreme za decka i na kraju ucenje.