sta poslije resekcije

Mesto za sva Vaša pitanja o zubima, oralnoj higijeni, prevenciji, negi zuba, desni i usne duplje. Prepoznavanje problema, dijagnostika i saveti o lečenju.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
sanja26
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 09, 2006 9:58 am

sta poslije resekcije

Post od sanja26 »

na gornjoj jedinici mi je radjena resekcija korijena,medjutim,ubrzo je zub ponovo poceo da boli.prije 6 mjeseci zapocela sam,a prije par dana zavrsila-bez rezultata-sa ponovnim lijecenjem tog zuba,tj zub je otvoren i lijecen konzervativno.i dalje boli.

da li je moguce ponovo raditi resekciju,s obzirom da je korijen skracen za1/3?o tome od zubara dobijam oprecne informacije.

da li postoji mogucnost da se,ukoliko se zub izlijeci,na njega stavi vener a ne krunica?dio zuba je pod plombom.

unaprijed hvala na odgovoru
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od majja »

Ovo o cemu pises je i suvise strucno za mene :oops: , samo mogu da ti kazem, da su meni radjene resekcije na obe 1. i na jednoj 2. i na sva 3 zuba je radjena po dva puta, u razmaku od nekoliko godina!!
AcaBg82
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 22, 2006 9:13 pm

Post od AcaBg82 »

Ovo sto si ti napisala zaista ne znaci nista, moze da bude sve i svasta, a moze da bude nista. Niko ti preko interneta na osnovu tvog pisanja , bez snimka, bez da pogleda zub ne moze reci sta da radis. U najmanju ruku bi bilo dobro da kad postavite slicno pitanje ovom na forumu prilozite i snimak. Snimke mozete postaviti na www.imageshack.us i potom ga okaciti ovde kao
[img]link%20ka%20snimku[/img].

Inace ako nemate poverenja u jednog zubara, konsultujte se sa drugim pa vidite sta kaze druga strana, vi ste pacijent , radi se o vasim zubima i na to imate puno pravo.
Odgovori