vaginalete-samo jedno pitanje

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
sugi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 10, 2006 8:55 pm

vaginalete-samo jedno pitanje

Post od sugi »

DA li bi neko bio tako ljubazan da mi kaze da li bi i devojke koje nisu nikada imale odnose mogle da koriste vaginalete ili nesto slicno posto pretpostavljam da su one ipak efikasnije od tableta. Hvala, hvala!
M31
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 04, 2006 4:48 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od M31 »

Izvini sto pitam, ali na kakve tablete mislis?
sugi
Novi član
Novi član

Post od sugi »

Pa mislila sam na druge vidove terapije-tablete, kapsule (nesto sto se uzima oralno), te npr. neka mast...
M31
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 04, 2006 4:48 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od M31 »

Mislim da terapija zavisi od prolema koji imas. Neka ti doktor odredi terapiju na osnovu dijagnoze. Ako nisi imala odnose, to treba da napomenes ginekologu na pregledu, objasnis mu kakve tegobe imas i on ce najbolje znati sta treba da preduzme.
Iz tvog pitanja se ne vidi jasno sta te konkretno muci...
Vaginalete najcesce lece ginekoloske probleme tipa sekreta III i VI grupe, a to da li moze da ih koristi devojka koja nije imala odnose... trebalo bi da moze, ali molim te nemoj nista na svoju ruku, vec pravac kod doktora :-)
minja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 11, 2005 9:44 pm

Post od minja »

I nevine devojke mogu da koriste vaginalete kao sto mogu da koriste i tampone samo treba da budu pazljive prilikom stavljanja.
Pozdrav
sugi
Novi član
Novi član

Post od sugi »

Hvala vam puno.
Odgovori