prebrzo svrsavanje
Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Nov 19, 2013 9:24 am
prebrzo svrsavanje
Moj suprug 40,je do pre 10 godina živeo burnim životom (žene,piće itd),pre desetsk godina se povukao u veru i od tad nije imao odnose sa devojkama,pa čak ni masturbaciju nije primenjivao u skladu sa verom valjda. odnos pre braka nismo imali. Sada je nastao problem,jer brzo svrsava(bas brzo). Vidim da mu to smeta,ne znam kako da mu pomognem. Vidim da kao i on vidi,zna da nešto nije uredu,ali ne može da promeni to.Pre 10 god. kaze nije imao takvih problema. Jel to problem psihicke prirode ili fizicke? Ne razumem se mnogo u te muške stvarčice,al zaista mi je potreban savet. Prvo kako da se ponašam da bih mu olaksala problem,da shvati da sam uz njega i ako mora kod dr.kako da mu to najbezbolnije saopštim.
Re: prebrzo svrsavanje
Pretpostavljam da je njegov prethodni način života malo uticao na to.Možda i prevelika želja jer niste imali odnose u braku. Najbolje je popričati sa nekim stručnim licem, možda ima i neki zdravstveni problem.
Muškarci kao muškarci imaju problem da odu kod doktora jer to na neki njegov način smanjuje njihovu muškost
ali, mora otići....
Muškarci kao muškarci imaju problem da odu kod doktora jer to na neki njegov način smanjuje njihovu muškost

pardon, odnose pre braka....
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Nov 19, 2013 9:24 am
Jednom sam mu pomenula da odemo kod doktora,a odgovor je bio:,,Ne voliš me zato ti to i smeta". Valjda je dobar sex podjednako bitan i muskarcima i devojkama. Pokušavala sam da primenim neke stvari koje odlazu svršavanje,ali to ne deluje. I da vam kažem-muka mi je i od tog muškog ponosa više,mislim čoveče imamo problem saberi se i pokušaj da ga rešiš. U svakom slučaju hvala na savetu.