DA LI SAM TRUDNA

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
Violeta.
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Nov 17, 2013 4:31 pm

DA LI SAM TRUDNA

Post od Violeta. »

Menstruacija mi kasni 7 dana, imam sve simptome trudnoce, bas sve, cesce mi se ide u wc, boli me stomak kad kad i donji deo ledja... [:sokiran] dva puta sam radila test bio je negativan, planiram sutra da uradim hcg iz krvi, zanima me koliko je to pouzdano i tacno, dr mi na ultrazvuku nije videla nista u materici, strah me dal nije vanmatericna [:sokiran] .
Jel moze beta hcg da otkrije ako je vanmatericna u pitanju, pomozite :cry: :cry: PISITE U INBOX ILI KAKO TO VEC IDE, NEMAM POJMA NOVA SAM OVDE
diWision;x
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 07, 2013 2:38 am
Kontakt:

Re: DA LI SAM TRUDNA

Post od diWision;x »

Nije vanmatericna, idi doktoru neka ti uradi hormone. Mozda je nekakav poremecaj hormona ili da nije neka upala. poz
“My name is Maximus Decimus Meridius, Commander of the Armies of the North, General of the Felix Legions, Marcus Aurelius. Father to a murdered son, husband to a murdered wife. And I will have my vengeance, in this life or the next."
Odgovori