Pozdrav novi sam ovde na forumu zanimaju me vasi utisci posle operacije ja moram da idem isto na operaciju imam zakazano u sredu , urolog mi je rekao da decu ispod 18 godina prvo uspavaju pa onda rade operaciju pa se taj dan ostaje u bolnici i vec sutra ujutro mogu kuci .. Imam 16 godina ..
Nije me ni malo strah te operacije, samo me zanimaju vasi utisci svega toga kolko traje oporavak itd.
Fimoza
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
Re: Fimoza
Operisan sam juce u cetvrtak .. Dosao sam u sredu bio ceo dan sutradan tj ujutro je bila operacija prvo infuzija , pa onda su mi stavili EKG za pracenje rada srca i na kraju masku za opijanje .. Sve je ok proslo danas sam dosao kuci i zadovoljan sam kako je uradjeno, samo mali problem imam oko osetljivosti glavica. . Ali proci ce i to vremenom . . Operacija je bezbolna imao sam male bolove posle operacije jedno 15 minuta , i onda me je proslo .. Nisam uopste imao bolove tako da je operacija bezbolna i preporucujem svima da odradi to na vreme ako nemogu prirodnim putem..
U ponedeljak idem na previjanje pa cemo videti kako i sta ..
Ako imate pitanja postavite u ovoj temi, odgovoricu , pozdrav.
U ponedeljak idem na previjanje pa cemo videti kako i sta ..
Ako imate pitanja postavite u ovoj temi, odgovoricu , pozdrav.

-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Nov 14, 2013 4:04 pm
Gde se moze obaviti lasersko obrezivanje privatno u Beogradu ?
Hvala unapred.
Hvala unapred.
Propalitet napisao:Gde se moze obaviti lasersko obrezivanje privatno u Beogradu ?
Hvala unapred.
Ja ne znam stvarno gde ima u bg-u , jer kao prvo ne zivim tamo a ni nisam bio operisani tamo.. Mozda se neko javi ko zna

Zaređaj na guglu ordinacije pa zovi, al što baš laserski?