Fimoza

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
Djoko
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Avg 23, 2013 5:24 pm

Fimoza

Post od Djoko »

Pozdrav novi sam ovde na forumu zanimaju me vasi utisci posle operacije ja moram da idem isto na operaciju imam zakazano u sredu , urolog mi je rekao da decu ispod 18 godina prvo uspavaju pa onda rade operaciju pa se taj dan ostaje u bolnici i vec sutra ujutro mogu kuci .. Imam 16 godina ..

Nije me ni malo strah te operacije, samo me zanimaju vasi utisci svega toga kolko traje oporavak itd.
Djoko
Aktivan član
Aktivan član

Re: Fimoza

Post od Djoko »

Operisan sam juce u cetvrtak .. Dosao sam u sredu bio ceo dan sutradan tj ujutro je bila operacija prvo infuzija , pa onda su mi stavili EKG za pracenje rada srca i na kraju masku za opijanje .. Sve je ok proslo danas sam dosao kuci i zadovoljan sam kako je uradjeno, samo mali problem imam oko osetljivosti glavica. . Ali proci ce i to vremenom . . Operacija je bezbolna imao sam male bolove posle operacije jedno 15 minuta , i onda me je proslo .. Nisam uopste imao bolove tako da je operacija bezbolna i preporucujem svima da odradi to na vreme ako nemogu prirodnim putem..

U ponedeljak idem na previjanje pa cemo videti kako i sta ..

Ako imate pitanja postavite u ovoj temi, odgovoricu , pozdrav. :D
Propalitet
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 14, 2013 4:04 pm

Post od Propalitet »

Gde se moze obaviti lasersko obrezivanje privatno u Beogradu ?

Hvala unapred.
Djoko
Aktivan član
Aktivan član

Post od Djoko »

Propalitet napisao:Gde se moze obaviti lasersko obrezivanje privatno u Beogradu ?

Hvala unapred.

Ja ne znam stvarno gde ima u bg-u , jer kao prvo ne zivim tamo a ni nisam bio operisani tamo.. Mozda se neko javi ko zna :D
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Post od Dejanbg »

Zaređaj na guglu ordinacije pa zovi, al što baš laserski?
Odgovori