Hitno!!! MOŽE POMOĆ?????

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
Iustitia89
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 07, 2013 9:44 am

Hitno!!! MOŽE POMOĆ?????

Post od Iustitia89 »

Može mala pomoć molim vas. Naime, prošli mjesec sam imao sa djevojkom sex bez zaštite, nisam svršio u nju. Ona je poslije nekih 7 dana uradila test i bio je pozitivan. Ona inače ima cistu žutog tijela na oba jajnika pa smo mislili da se nešto pobrkalo sa hormonima. Tačno na dan kad je trebala dobiti ona je i dobila, prvo je bilo samo malo oskudnije krvarenje i to je trajalo nekih dva dana. Poslije toga, sledeći dan, je uradila ponovo test i bio je negativan i taj isti da smo imali sex i onda je baš prokrvarila...kaže ona da je bila baš prava menstrualna krv a prije toga joj je krv bila kao malo sluzava. Sad me interesuje da li je moguće da je ona ipak trudna....ona kaže da misli da je to bila menstruacija, 99% je sigurna jer je i pored ove menstrualne krvi imala one bolove prije menstruacije iako su oni bili kratki. Takodje i često mokri ali sam čitao da je to često posljedice te ciste. Na kontrolu treba ići sledeće sedmice. Šta vi mislite o ovome?
Iustitia89
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 07, 2013 9:44 am

Re: Hitno!!! MOŽE POMOĆ?????

Post od Iustitia89 »

Ima li ko pametan??? :)
Odgovori