Diarea Pomoć

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
Hazard17
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Okt 01, 2013 9:57 pm

Diarea Pomoć

Post od Hazard17 »

Prvo ne znam da li sam lepo napisao diarea ili diareja mrzi me da gledam po netu :)
Drugo da vas pozdravim sve posto sam novi pa sam siguran da će biti neko da mi pomogne.
Moj problem je u tome sto imam učestali proliv, ali onaj bas vodeni koji do sada nisam imao. Ne boli me stomak (jedino kad sam gladan) ali izgleda kao da nemam apetit. Ja mogu da jedem ali kao da sam sit. Nisam isao jos kod lekara posto mi je ovo tek 2 dan da mi se ovo desava tako da vidim dokle će još pa možda uz neki vaš savet i odmah odem.
Ako bi bio neko od pomoći koji se razume ili koji je imao slične probleme da mi pomogne sta da jedem i pijem.

Hvala vam unapred svima
Venera14
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 24, 2011 9:57 pm

Re: Diarea Pomoć

Post od Venera14 »

I meni se pojavilo pre 2 dana, samo sto ja imam jake bolove u stomaku. Ne znam vise ni gde da idem ni sta da radim.Mucim se godinama sa tim stomakom i niko nema od lekara da mi kaze sta je u pitanju.

A tebi savetujem da nosis analizu stolice na pregled pa da vidis sta je. A mozes i da pijes neki probiotik mozda si se samo prehladio.
krivakapa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 17, 2012 9:50 pm

Re: Diarea Pomoć

Post od krivakapa »

Probaj da jedes kuvani pirinac (integralni) posto imas tecni proliv (creva ne apsorbuju vodu). Pirinac apsorbuje. I naravno pij probitik, ja ti preporucujem Multilac jer ima najvise vrsta dobrih bakterija (9 vrsta) a prilicno je jak (ima samo jedan jaci kod nas ali ima samo 5 vrsta).

Stolicu bi mogao da odneses na analizu ko sto rece Venera. Nije to preskupa analiza a moze da znaci dosta. Mozes da odradi na parazite, gljivce (kandida), bakterije i viruse to je oko 1000din.

Kad odradis javi sta kakvi su nalazi.
Odgovori