kojim antibiotikom izlečiti ureoplazmu?

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
ivana cica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Okt 21, 2013 8:53 pm

kojim antibiotikom izlečiti ureoplazmu?

Post od ivana cica »

Kojim antibiotikom se leči ureoplazma?Uvek do sada su mi brisevi bili negativni na mikoplazmu, ureoplazmu i hlamidiji.Na cervikalnom je takođe bilo sve u redu, međutim sada mi je pokazalo da sam pozitivna na ureoplazmu(10 /4 CFU/ml).Urađen je antibiogram.Osetljiv je na tetraciklin,erytromycin,azitromicin-klaritromicin,ofioxacin,ciprofloxacin..
Zanima me koji je antibiotik najefikasniji u lečenju i kako da ga uzimam i ja i partner?
Hvala!
pastet89
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Sep 28, 2013 2:16 pm

Re: kojim antibiotikom izlečiti ureoplazmu?

Post od pastet89 »

Sto se antibiotika tice, znam da Furolin deluje ali on se prodaje samo u Grckoj.
Ja inace ne volim antibiotike medjutim a skoro svake infkecije imam iskustva da se leci sa jonskim srebrom.
U Bugarkoj rekao mi je jedan lekar da leci urea i mikolpazma sa pijenje vode oko 8 l na dan, jer onda voda stvara solidnu osmoticku tenziju pa unistava ih mehanicki.
Dok traje lecenje treba seks samo sa kondomom.
Sa srecom.
pastet89
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Sep 28, 2013 2:16 pm

Post od pastet89 »

Samo da dodam da mi je ovo sa vodom samo spomenuo taj lekar ali koliko znam moze biti malo opasno tako da na valstitu odgovornost ili posle saveta sa lekarom...
ivana cica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Okt 21, 2013 8:53 pm

Post od ivana cica »

pastet89 napisao:Sto se antibiotika tice, znam da Furolin deluje ali on se prodaje samo u Grckoj.
Ja inace ne volim antibiotike medjutim a skoro svake infkecije imam iskustva da se leci sa jonskim srebrom.
U Bugarkoj rekao mi je jedan lekar da leci urea i mikolpazma sa pijenje vode oko 8 l na dan, jer onda voda stvara solidnu osmoticku tenziju pa unistava ih mehanicki.
Dok traje lecenje treba seks samo sa kondomom.
Sa srecom.
Hvala na brzom odgovoru.Prepisan mi je doksiciklin, pa cu vas izvestiti kako napreduje lecenje!
Odgovori