Vaginalne infekcije

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
sučica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Okt 15, 2013 12:53 am

Vaginalne infekcije

Post od sučica »

Cao ! Ovako , imala sam upalu umnjaka pa sam pila antibiotik doksiciklin, i posle terapije sam dobila svrab i iritaciju vagine. Naravno odamh sam posetila svog ginekologa i ona mi je prepisala macmiror complex vaginalete, sa terapijom od 6 dana svako vece, i rekla ako me ne prodje da nastavim sa stavljanjem svako drugo vece...a medjutim 7 dana sam dobila i prestala sam naravno.. ali posle menstruacije je sve bolo ok. ALi ubrzo posle recimo 15 dana se sve vratilo i iskoristila sam ostalih 6 vaginaleta.. Ali od predhodne upale koja je presla ( mislim na umnjak) morala sam na operaciju i opet sam pila antibiotik.. i sada mi se sve vratilo svrab, iritacija, ucestalo mokrenje itd. Pa me zanima da li da opet koristim te isti vaginalete da li ce to imati neki uticaj na moje zdravlje , s obzirom da nije proslo ni mesec dana kako sam vec koristila predhodne? Hvala unapred se zahvaljujem na odgovoru :D
pastet89
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Sep 28, 2013 2:16 pm

Re: Vaginalne infekcije

Post od pastet89 »

Ovo je prica bez kraja ako ides antibioticima i lekovima. Kod vas zene je bar lako jer ima gde sta da gurnete. Uzeces tampon za ciklus, topnes u jonsko srebro, pa onda stavis tampon i tako spavas 10 dana.
Odgovori