Erekcija 100% Ejakulacija 0%

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
PookooSkroz
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Okt 14, 2013 3:28 am

Erekcija 100% Ejakulacija 0%

Post od PookooSkroz »

Ovako... Dugo sam razmisljao na kom forumu da postavim ovu temu,citao sam po ostalim forumima i shvatio koliko se ljudi sprdaju na ovu temu,a meni je ovo prilicno ozbiljan problem. Naime,sa devojkom sam koja me zaista previse privlaci,znaci stvarno mi se dopada. I super mi je sa njom u vezi nema nikakvih blokada ili problema. Poenta je da kada sam sa njom cak i u toku petinga meni je erekcija maksimalna,ali kada dodje do seksa ja jednostavno ne mogu da ejakuliram! I to mi stvara veliki problem.
Prekljuce sex - Sat vremena,pauza 5 min pa jos sat vremena,pa kao aj jos jednu pauzu i tu sam pao od umora,znaci 2 sata od 2 sata i 5 minuta. Ali sve je bilo vrhunski,pili smo vino pa sam se kao pred njom izvadio garant je zbog vina (Iako znam da nije)
Danas seks - 20 minuta imao sam utisak kao da nisam ni poceo,znaci ejakulacije ni na vidiku :( ... Ali je drugar pozvao u jednom trenutku i ja se izvadim i danas...
Sta ako sutra-prekosutra dodje do neometanog seksa i ona shvati da ustvari imam neki problem? To me jako brine. Nikada nisam imao ovakvih problema,inace mogu da ejakuliram kada se samozadovoljavam sto inace ne radim ali mogu . Znam da je psihicka blokada u pitanju i znam da je nerviranjem samo pogorsavam ali ne znam sta da uradim,i nisam znao da li da ovu temu postavim na urologiju ili na neki drugi forum al ajde pa ako ne odgovara neka je moderatori pomere. Znaci znam da je psihicka blokada u pitanju,znam da je do mene. Ona se stvarno trudi i ja se trudim ali ne ide! Kazem vam,posle 2 sata seksa kao da se nije ni desilo,kao da smo tek poceli. Znaci sto se opijata tice koristio sam nesto pre ali sada nista. I nije problem u mojoj ejakulaciji kao sto kazem jer mogu kada se samozadovoljavam. Postoji psihicka blokada,a ne razgovara mi se sa psihijatrom licem u lice o ovome. Ako neko ima bilo kakvu ideju,resenje neka mi pomogne jer se sledeci seks blizi i ne zelim da misli da imam neki problem. Unapred zahvalan:)
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Re: Erekcija 100% Ejakulacija 0%

Post od Dejanbg »

Koliko imaš godina i da li ti je to prvi odnos?
PookooSkroz
Novi član
Novi član

Post od PookooSkroz »

Za 2 meseca punim 16...
Ovo mi je 6-ta devojka sa kojom imam odnos. A sve ukupno sam imao odnosa preko 25 ili 30 ne znam tacno. I svaki je bio uspesan ovo mi se desava prvi put. Naravno da mi se desilo da zbog ogranicenja vremena nisam uspeo da stignem do orgazma ali ne da imam odnos koji traje 3 sata i ne uspem :/ ...
PookooSkroz
Novi član
Novi član

Post od PookooSkroz »

UPDATE:
Ljudi,ja sam izlecen ili mozda cak nisam ni bio "bolestan" ... Ovako,postoji varijanta da je prvi put stvarno bilo lose od vina a drugi put me je stvarno drugar omeo... Imao sam jos jedan odnos sa devojkom i bilo je extra mogu da kazem :D ... Znaci ljudi,koji imate ovakav problem:
NE POTRESAJTE SE! Sve to dodje na svoje,znaci poenta je da ocistite svoj um maksimalno,znaci dok imate odnos samo ona postoji,ona vi i odnos koji je upravo u toku i usresredite se na to! Pozdrav svim dobrim ljudima,moj prijateljski savet od nerviranja nema nista - iskustvo prica iz mene. Proverena informacija iz prve ruke! Pozdrav! Off topic:)
Odgovori