UDARAC U NOGU.. svaki savjet dobrodosao

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
mario_mtc
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 12, 2013 11:02 pm

UDARAC U NOGU.. svaki savjet dobrodosao

Post od mario_mtc »

prije par godina sam pao sa krova i udario nogu,medutim sto vrijeme odmice sve mi je gore.. svrbi i stvaraju se rane a crvenilo se prosirilo skoro preko cijelog donjeg dijela noge do potkoljenice.. inace centar udarca je 10cm ispod koljena.. nisam bio kod doktora jer nestignem od posla, pa me zanima sta bi to moglo biti i da mi mozda nije nesto pocelo truniti ili nezz ni ja sta (inace svaki dan popijem litru dvije vina) jer sam recimo to tako ovisan o alkoholu, pa me zanima ima li i to utjecaja sto se ta rana toliko siri :S HVALA SVIMA.
Korisnikov avatar
aa aca
(!) korisnik udaljen sa foruma
(!) korisnik udaljen sa foruma
Pridružio se: Ned Jan 20, 2013 7:41 pm

Re: UDARAC U NOGU.. svaki savjet dobrodosao

Post od aa aca »

Пар година?! Није ти баш паметно да се тако понашаш. Вероватно имаш неку тежу инфекцију чим организам не може да се избори. Немој да ти се деси да останеш без ноге. Онда ћеш имати времена за све. Бриши код лекара.
>
>
>
Ако некоме нисам одговорио као aa_aca,
то је последица блокирања профила и губљења везе са праћеним темама.
Јавите ми се на емаил адресу из профила.
elisab
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Avg 19, 2008 10:34 pm

Post od elisab »

Morate uzeti uput i javiti se specijalisti plasticne hirurgije.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Администратор форума ми је блокирао корисничко име aa_aca, а потом и aa aca. С обзиром на то да за такве поступке не постоје објективни разлози, очекујем да ће ми блокирати и овај aaaca. Осим тога, блокирана је адреса прокси сервера преко кога, осим мене, на интернет излази још неколико хиљада рачунара. Мој прокси не могу да заобиђем, а и да могу да решим то питање, остаје проблем сталног гашења мојих налога.

Присиљен сам да до даљњега напустим овај форум, а они који желе да чују моје мишљење увек могу да ми се јаве на емаил адресу aa_aca @ yahoo.com која је записана и у мојим профилима aa_aca, aa aca и aaaca. Ево је и овако: Slika. Можете и да посетите мој сајт: www. aca. rs.

Поздрављам вас и желим све најбоље.
Аца
markjosol
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 16, 2013 10:53 am

Post od markjosol »

осим мене, на интернет излази још неколико хиљада рачунара. Мој прокси не могу да заобиђем, а и да могу да решим то питање, остаје проблем сталног гашења мојих налога.