Komplikacije posle carskog reza
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
Komplikacije posle carskog reza
Moja sestra se pre nedelju dana porodila. Porodjaj je izvrsen carskim rezom. Doktor je rekao da je tom prilikom video upalu oko creva i da je sve to sklonio. Nakon tri dana izasla je iz bolnice i sutra vece je bila mnogo jolesna. Imala je jake bolove u stomaku i temperaturu. Dosla je hitna i primila je injekciju protiv bolova i kad je mogla da stane na noge odveli smo je na ldeljenje. Tamo je vec dva puta imala temperaturu i povremeno bolove. Doktori u mom gradu nisu poznati po strucnosti i sve vreme ne mogu da utvrde sta je. Rekli su da je na dva mesta crevo previjeno pa da je mozda upala slepog creva pa da ima problem lenjih creva i tvrdom stolicom te i to da je ustvari puna gasova. Sedimentacija je sad spala na 70 sa 138.. malopre joj je ukljucena sonda kroz nos i treba celu noc da seta mada ona kaze da ne oseca nikakav bol ni proble sa zelucem. Ja ne znam vise sta da mislim.
Bojim se da ce se vremenom stanje pogorsavati dok doktori ustanove uopste sta je. Da li znate sta bi moglo da izazove ovo??