Nepravilan srčani rad

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
lillium
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Sep 16, 2013 10:35 am

Nepravilan srčani rad

Post od lillium »

Imam nepravilan rad srca uveče kad legnem i kad se umirim. To traje već nekoliko dana. Ne traje dugo ali sam uznemirena zbog toga. Imam veći BMI, ne bavim se nikakvim vezbama već godinu dana, ugojila sam se, pušač sam i imam stresnu situaciju na poslu. EKG mi je normalan. A da da ne zaboravim - kao posledica stresa redovan simptom mi je problem sa varenjem želudac obavezno ne radi kako treba.
Koliko fizička aktivnost (nemam nameru da krenem agresivno znam svoje mogućnosti bila sam sportista) može da me oslobodi stresa i da mi uspostavi normalan srčani rad?
uliks1978
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Feb 21, 2012 9:39 am

Re: Nepravilan srčani rad

Post od uliks1978 »

Prvo se obratite kardiologu,kako bi se utvrdilo o kakvim promenama u srčanom ritmu se radi,a potom da bi se videlo da li su uzroci somatske ili psihološke prirode.Fizička aktivnost ne može da Vam naškodi,ali prvo ustanovite uzroke problema.
Odgovori