Moja majka ima problem sa ovim.
Pre 10 godina je bila zračena od raka grlića materice.
Pre par meseci su počeli učestani problemi sa bolom u stomaku, grčevima, mučninom, povraćanjem, smršala je mnogo, imunitet oslabeo... Doktori su uradili sve preglede, bila je i kod hirurga, i ustanovili su da ima priraslice na crevima (kažu da je to do nekle normalno posle zračne terapije).
Dijagnoza je:
-R10 Dolor abdominalis et pelvicus Suboclusio
-C53 Neoplasma malignum cervicis uteri Status post irradiationem
I dobila je da pije: Klomentol tab 3x1 pre jela; Gastroperidon tab 2x1 pre jela; Omeprol 1x dnevno
Kažu da nije to tako jednostavno da se operiše, ipak će morati da se leči lekovima.
Operacija u krajnjem slučaju.
Ako je neko upoznat sa ovim, i ima neki savet, želeo bih da čujem. Jer ovo već postaje jako ozbiljno. Hvala unapred.
Priraslice, bol i nadutost u crevima
Re: Priraslice, bol i nadutost u crevima
Прираслице могу да настану и као последица јаче упале. Какве везе има повраћање, мучнина, грчеви, са њима, уопште ми није јасно.
Добро ће јој доћи домаћи кефир и исхрана по књизи "Алкализуј се или умри".
Добро ће јој доћи домаћи кефир и исхрана по књизи "Алкализуј се или умри".
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Mar 01, 2013 3:03 am
Aco,smaraš za medalju sa domaćim kefirom,kako te samo ne mrzi da pišeš na forumu non stop o domaćem kefiru.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Администратор форума ми је блокирао корисничко име aa_aca, а потом и aa aca. С обзиром на то да за такве поступке не постоје објективни разлози, очекујем да ће ми блокирати и овај aaaca. Осим тога, блокирана је адреса прокси сервера преко кога, осим мене, на интернет излази још неколико хиљада рачунара. Мој прокси не могу да заобиђем, а и да могу да решим то питање, остаје проблем сталног гашења мојих налога.
Присиљен сам да до даљњега напустим овај форум, а они који желе да чују моје мишљење увек могу да ми се јаве на емаил адресу aa_aca @ yahoo.com која је записана и у мојим профилима aa_aca, aa aca и aaaca. Ево је и овако:
. Можете и да посетите мој сајт: www. aca. rs.
Поздрављам вас и желим све најбоље.
Аца
Присиљен сам да до даљњега напустим овај форум, а они који желе да чују моје мишљење увек могу да ми се јаве на емаил адресу aa_aca @ yahoo.com која је записана и у мојим профилима aa_aca, aa aca и aaaca. Ево је и овако:

Поздрављам вас и желим све најбоље.
Аца