sociva

Deo foruma gde će stručni saradnici dati odgovor na sva pitanja vezana za očne bolesti, određivanje dioptrije, operativnih zahvata oka.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Artur
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 26, 2013 8:19 pm

sociva

Post od Artur »

nosio sam Bausch & Lomb Soflens Toric sociva,sada sam ih promenio sa Bausch & Lomb Purevision Toric i slabije vidim na njih,odnosno imao sam ostriju sliku sa Bausch & Lomb Soflens Toric socivima,isti su parametri-dioptrija,cilindae,ugao cilindra,sve je isto ali eto slabije vidim na ove druge,jel mozda neko zna zbog cega je to,hvala.
Korisnikov avatar
aa aca
(!) korisnik udaljen sa foruma
(!) korisnik udaljen sa foruma
Pridružio se: Ned Jan 20, 2013 7:41 pm

Re: sociva

Post od aa aca »

Бофл роба. Набави рупичасте наочаре. Постепено повећавај дневно ношење до десетак сати свакодневно. За пола године нећеш више имати диоптрију.
>
>
>
Ако некоме нисам одговорио као aa_aca,
то је последица блокирања профила и губљења везе са праћеним темама.
Јавите ми се на емаил адресу из профила.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: sociva

Post od aaaca »

Администратор форума ми је блокирао корисничко име aa_aca, а потом и aa aca. С обзиром на то да за такве поступке не постоје објективни разлози, очекујем да ће ми блокирати и овај aaaca. Осим тога, блокирана је адреса прокси сервера преко кога, осим мене, на интернет излази још неколико хиљада рачунара. Мој прокси не могу да заобиђем, а и да могу да решим то питање, остаје проблем сталног гашења мојих налога.

Присиљен сам да до даљњега напустим овај форум, а они који желе да чују моје мишљење увек могу да ми се јаве на емаил адресу aa_aca @ yahoo.com која је записана и у мојим профилима aa_aca, aa aca и aaaca. Ево је и овако: Slika. Можете и да посетите мој сајт: www. aca. rs.

Поздрављам вас и желим све најбоље.
Аца
Odgovori