Hitno mi je potrebno misljenje stomatologa

Mesto za sva Vaša pitanja o zubima, oralnoj higijeni, prevenciji, negi zuba, desni i usne duplje. Prepoznavanje problema, dijagnostika i saveti o lečenju.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
iva12345
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 09, 2011 11:24 am

Hitno mi je potrebno misljenje stomatologa

Post od iva12345 »

Ovako, curi mi neka vodica iz desni izmedju gornjih jedinica(neprijatnog mirisa, ali samo iz tog dela),i ja odem snimim taj zub. I zubarka mi samo malo ocisti sondom i predje onom trakom, ali nista , bilo je ok pola sata mozda, opet je krenulo isto. Ja nekako mislim da tu postoji neki dzep koji je malo dublji, cim ne moze nikako da se ocisti.

evo snimka:

http://www.dodaj.rs/?1V/s2/jYtzBl7/5474 ... 816956.jpg
Korisnikov avatar
aa aca
(!) korisnik udaljen sa foruma
(!) korisnik udaljen sa foruma
Pridružio se: Ned Jan 20, 2013 7:41 pm

Re: Hitno mi je potrebno misljenje stomatologa

Post od aa aca »

Ако цури течност и још је непријатног мириса, то значи да имаш инфекцију. Промени стоматолога и иди што пре.
>
>
>
Ако некоме нисам одговорио као aa_aca,
то је последица блокирања профила и губљења везе са праћеним темама.
Јавите ми се на емаил адресу из профила.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Hitno mi je potrebno misljenje stomatologa

Post od aaaca »

Администратор форума ми је блокирао корисничко име aa_aca, а потом и aa aca. С обзиром на то да за такве поступке не постоје објективни разлози, очекујем да ће ми блокирати и овај aaaca. Осим тога, блокирана је адреса прокси сервера преко кога, осим мене, на интернет излази још неколико хиљада рачунара. Мој прокси не могу да заобиђем, а и да могу да решим то питање, остаје проблем сталног гашења мојих налога.

Присиљен сам да до даљњега напустим овај форум, а они који желе да чују моје мишљење увек могу да ми се јаве на емаил адресу aa_aca @ yahoo.com која је записана и у мојим профилима aa_aca, aa aca и aaaca. Ево је и овако: Slika. Можете и да посетите мој сајт: www. aca. rs.

Поздрављам вас и желим све најбоље.
Аца
Odgovori