sinusi,alergija ili nesto trece

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
swrza
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 11, 2013 7:46 pm

sinusi,alergija ili nesto trece

Post od swrza »

ovako,pre mesec dana sam pocela da kasljem,za desetak dana se smirilo.Ali uglavnom je bio samo suvi kasalj.Prestala sam da pusim,medjutim sada samo kasljucam i kao da mi stoji u grlu nesto,golica i tera da se nakasljem,osecam sekret u grlu kako se sliva i lepi,nos mi je skoro uvek zapusen,kijam,oci me peku i ponekad svrbe,imam neke cudne mucnine,malo me cak i gusi,iskreno najvise me nervira ovo slivanje sekreti i kasljucanje ,sta moze da bude u pitanju,kada lezim ne kasljem,nocu se ne budim i sve je u redu-
Elvirowski
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 25, 2013 1:09 am

Re: sinusi,alergija ili nesto trece

Post od Elvirowski »

Moguce je da je alergija a moguće je da je neka i viroza.Da li si alergična na nešto?
Najbolje ti je da se posavjetujes sa svojim doktorom.
Sa alergijom (ako jeste) se nije zezati.
Korisnikov avatar
aa aca
(!) korisnik udaljen sa foruma
Pridružio se: Ned Jan 20, 2013 7:41 pm

Post od aa aca »

Искомбинуј то са твојим отеченим лимфним жлездама свуда по телу, па ћеш закључити да нешто озбиљно није у реду. Могуће да је неки јачи вирус у питању.
>
>
>
Ако некоме нисам одговорио као aa_aca,
то је последица блокирања профила и губљења везе са праћеним темама.
Јавите ми се на емаил адресу из профила.
swrza
Novi član
Novi član

Post od swrza »

kompletnu krvnu sliku sam radila pa nema ni mesec dana,pluca sam snimala pre god.dana,doktor mi je slusao pluca sve je u redu,limfne zlezde u redu,nista nisam napipala,a nemam pojma dal sam na bilo sta alergicna,nikad nisam radila alergo testove,ne razumem zasto uglavnom kasljucam kad sam u pokretu,to cak i nije pravi kasalj,oticicu kod lekara cim mi stigne knjizica,grlo mi je gledano ultrazvukom pre tri god.kad sam radila i pregled stitne zlezde,da li je moguce da je sve to od nervoze?
Korisnikov avatar
aa aca

Post od aa aca »

Ништа ми није јасно. Како су сада лимфне жлезде у реду када си пре неки дан написала ово:
Hvala vam puno,oticicu u svakom slucaju na pregled,samo sam se uplasila,jer imam vise takvih zlezda koje se pomeraju i nisu tvrde, moguce da su mi grudi takve jer sam i onako oduvek imala dosta zlezdi i po vratu i preponama i imam ih i sad ,hvala vam puno ,malo ste me smirili :)
Read more: http://www.doktor.rs/forum/pitanja-odgo ... z2bMNJjevU
>
>
>
swrza
Novi član
Novi član

Post od swrza »

to su zlezde koje imam jos od malena jos kad sam u osnovnoj skoli bila,stoje ne rastu i nemaju nikakvih promena.
Korisnikov avatar
aa aca

Post od aa aca »

Да се не би запетљавала са вишемесечним снимањима и тумачењима од незналица, препоручујем ти ирисдијагностику. Тако ћеш на најбољи начин сазнати да ли ти нешто фали.

Што се тиче самог кашљуцкања и осталог, лако можеш да провериш да ли је респираторна алергија. Дан-два пиј Кларитин или Пресинг. Ако симптоми престану онда је алергија и тада се консултуј око наставка терапије - препоручујем ти Полинол који је нешкодљив а прилично добар против респираторних алергија. Ако не престану, немој више да пијеш те таблете јер није алергија.
>
>
>
swrza
Novi član
Novi član

Post od swrza »

Svakog leta dosta kijem imam probleme sa nosem,ali nisam znala da prati i kasljenje probacu sa presingom,inace ne bih se vise snimala jer sam pluca skoro snimala i vrat,tako da cu probati sa ovim,inace kako je zahladnelo nemam vise tolika gusenja i manje kasljucam.hvala
Korisnikov avatar
aa aca

Post od aa aca »

Због избегавања снимања сам и препоручио ирисдијагностику. То је дијагностика на основу ириса ока.
>
>
>
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Администратор форума ми је блокирао корисничко име aa_aca, а потом и aa aca. С обзиром на то да за такве поступке не постоје објективни разлози, очекујем да ће ми блокирати и овај aaaca. Осим тога, блокирана је адреса прокси сервера преко кога, осим мене, на интернет излази још неколико хиљада рачунара. Мој прокси не могу да заобиђем, а и да могу да решим то питање, остаје проблем сталног гашења мојих налога.

Присиљен сам да до даљњега напустим овај форум, а они који желе да чују моје мишљење увек могу да ми се јаве на емаил адресу aa_aca @ yahoo.com која је записана и у мојим профилима aa_aca, aa aca и aaaca. Ево је и овако: Slika. Можете и да посетите мој сајт: www. aca. rs.

Поздрављам вас и желим све најбоље.
Аца
Odgovori