zlezda u grudima
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
zlezda u grudima
imam 29.god i napipala sam vise zlezda u grudima koje se pokrecu na dodir i ne bole,sl.ned.idem kod ginekologa i jako se plasim ,da li je neko imao nesto slicno-
Re: zlezda u grudima
U kom ste delu ciklusa?
Nemojte brinuti!
Ne znam da li ste ranije samopregledali svoje grudi, moguce je da je normalna struktura Vasih grudi takva...
Moguce da je mozda neka benigna tvorevina kao sto je fibroadenom, benigni tumor koji pod prstima kao da bezi, jasno ogranicen... FA nije nista opasno.
U svakom slucaju, to se ne moze znati bez ultrazvucnog pregleda, tako da ako vas ginekolog pomisli u tom pravcu poslace Vas na pravo mesto, ne brinite.
Sve u svemu, ne morate razmisljati u pravcu neceg opasnog, jer maligne stvari budu fiksirane, da li za kozu ili za tkivo ispod.
A zaista mozda nije nista...
Budite bez brige i otidjite na pregled, jer mi ovde mozemo samo nagadjati.
Srdacan pozdrav!
Nemojte brinuti!
Ne znam da li ste ranije samopregledali svoje grudi, moguce je da je normalna struktura Vasih grudi takva...
Moguce da je mozda neka benigna tvorevina kao sto je fibroadenom, benigni tumor koji pod prstima kao da bezi, jasno ogranicen... FA nije nista opasno.
U svakom slucaju, to se ne moze znati bez ultrazvucnog pregleda, tako da ako vas ginekolog pomisli u tom pravcu poslace Vas na pravo mesto, ne brinite.
Sve u svemu, ne morate razmisljati u pravcu neceg opasnog, jer maligne stvari budu fiksirane, da li za kozu ili za tkivo ispod.
Srdacan pozdrav!
Hvala vam puno,oticicu u svakom slucaju na pregled,samo sam se uplasila,jer imam vise takvih zlezda koje se pomeraju i nisu tvrde, moguce da su mi grudi takve jer sam i onako oduvek imala dosta zlezdi i po vratu i preponama i imam ih i sad ,hvala vam puno ,malo ste me smirili 

Ma nagađaćeš ti sa nekim jarcem, majku ti lažljivu!
Bobilica napisao:U kom ste delu ciklusa?
Nemojte brinuti!
Srdacan pozdrav!
Izvinjavam se administratorima foruma.
Jeste bili na pregledu? 

nisam,cekam zdravstvenu knjizicu jos uvek,posto zivim u Nemackoj,trebalo bi da stigne uskoro.
Javite se da cujemo sta je bilo u pitanju i drzite se, mislim da nije nista strasno! 

javicu sigurno,hvala vam 

Ništa strašno. Boli tebe pizda za sve.
Bobilica napisao:Javite se da cujemo sta je bilo u pitanju i drzite se, mislim da nije nista strasno!
Izvinjavam se administratorima foruma.
bila sam proslog meseca kod ginekologa,uradio je pregled ultrazvukom,sve je u redu jeste napipao zlezdu,ali kaze da mi je takva muskulatuta i da ta zlezda lezi na nekom misicu,ali nije nista strano i da pratim.veliki poz.