Endokrini sistem, sistem žlezda sa unutrašnjim lučenjem, sve o normalnim funkcijama ali i poremećenom radu endokrinog sistema. Podelite sa korisnicima i stručnim sadarnicima sva pitanja i dileme o hipofizi, štitnoj žlezdi, nadbubrežnim žlezdama, jajnicima ili testisima.
Cao svima novi sam nemam obicaj da pisem po forumima al aj.Imam 16 godina ginekomastiju sam primjetio prije 2 godine prem da su mi doktori rekli da je to azipomastija uglavnom veoma je slicno operacija mi je zakazana za 4 dana.Radim kod privatnika pod opstom anestezijom sportske sam gradje imam definisane grudi i malo plocice zanima me koliki ce biti oziljak i koje kreme da se koriste za oziljak,otok mi je rekao da se brzo da prode posto sam dobro gradjen ali u zurbi sam pa ako neko zna neke kreme nesto za otok saljite.
P.S ako vas roditelji nesvataju ozbiljno zauzmite se za sebe
Нажалост, ожиљак зависи од хирурга. Имао сам рецимо, прилике да видим ожиљке од операције слепог црева као да су клали свињу, а неке друге који се једва виде.
Против ожиљака сам користио Јомелоп Е.
П.С.
Слушај родитеље своје, да ти буде добро у животу.
>
>
>
Ако некоме нисам одговорио као aa_aca,
то је последица блокирања профила и губљења везе са праћеним темама.
Јавите ми се на емаил адресу из профила.
Daka123 napisao:Cao svima novi sam nemam obicaj da pisem po forumima al aj.Imam 16 godina ginekomastiju sam primjetio prije 2 godine prem da su mi doktori rekli da je to azipomastija uglavnom veoma je slicno operacija mi je zakazana za 4 dana.Radim kod privatnika pod opstom anestezijom sportske sam gradje imam definisane grudi i malo plocice zanima me koliki ce biti oziljak i koje kreme da se koriste za oziljak,otok mi je rekao da se brzo da prode posto sam dobro gradjen ali u zurbi sam pa ako neko zna neke kreme nesto za otok saljite.
P.S ako vas roditelji nesvataju ozbiljno zauzmite se za sebe
Планирао сам да радим операцију гинекомастије током овог лета код приватника, али сам отишао у државну болницу да чујем и друго мишљење. Хирург у државној болници ми је рекао да је лети убрзан метаболизам, па ране брже зарастају и веће су шансе да остану ожиљци. Препоручио ми је да операцију радим током зиме, и тако сам одлучио.
Администратор форума ми је блокирао корисничко име aa_aca, а потом и aa aca. С обзиром на то да за такве поступке не постоје објективни разлози, очекујем да ће ми блокирати и овај aaaca. Осим тога, блокирана је адреса прокси сервера преко кога, осим мене, на интернет излази још неколико хиљада рачунара. Мој прокси не могу да заобиђем, а и да могу да решим то питање, остаје проблем сталног гашења мојих налога.
Присиљен сам да до даљњега напустим овај форум, а они који желе да чују моје мишљење увек могу да ми се јаве на емаил адресу aa_aca @ yahoo.com која је записана и у мојим профилима aa_aca, aa aca и aaaca. Ево је и овако: . Можете и да посетите мој сајт: www. aca. rs.