Dobar dan,
Da li bi neko mogao da mi kaze da li je ovaj nalaz u redu. Kod ginekologa idem tek za 5 dana a ja stvarno ne mogu da izdrzim toliko dugo. Hvala vam unapred.
Patohistoloski i cistoloski nalaz
Bris egzocervikusa - mikroskopski: cistoloskim pregledom brisa egzcerviksa nadjene su celije superficijalnog, vise celija intermedijalnog sloja skvamoznog epitela, malo celija zljezda endocerviksa neke sa znacima skvamozne metaplazije, malo mononukleara, sluzi.
Bris endocerviksa - mikroskopski: cistoloskim pregledom brisa endocerviksa nadjeno je malo celija superficijalnog i intermedijalnog sloja skvamoznog epitela, celije zljezda endocerviksa neke sa znacima skvamozne metaplazije, malo polimorfonukleara, mononukleara, sluzi.
PAPA: II grupa
BETHESDA: benigne, inflamatorne i reaktivne promene.
VS: II stepen
Nisu nadjene atipicne celije.
Radjen mi je vaginalni i cervikalni bris i ta dva nalaza su u redu. Nalaz urina nije u redu, ima dosta bakterija i trebalo bi da radim urinu kulturu. Da li bakterije u urinu mogu da izazovu ginekoloske probleme? Hvala vam unapred.
Nalaz papa test
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
Re: Nalaz papa test
Dobar je nalaz.
Ako se urinarna infekcija vuče određeni period bez terapije može praviti probleme.
Ako se urinarna infekcija vuče određeni period bez terapije može praviti probleme.
Ti si ta edita stokic lezbejka bokili što je preporučuje bobica? Mnogo postova imaš pa ću redom da te prosejem da vidim koga si sve prevarila i ispljuvla.
Bokily napisao:Dobar je nalaz.
Izvinjavam se administratorima foruma.
MacaBG, генерално треба да промениш став према потенцијалним проблемима. Секирација и брига могу гадне проблеме да направе по организму. Чувај се.
>
>
>
Ако некоме нисам одговорио као aa_aca,
то је последица блокирања профила и губљења везе са праћеним темама.
Јавите ми се на емаил адресу из профила.
>
>
Ако некоме нисам одговорио као aa_aca,
то је последица блокирања профила и губљења везе са праћеним темама.
Јавите ми се на емаил адресу из профила.
Hvala vam svima, dobila sam neke vaginalete jos pre nego sto je nalaz bio gotov, pa su mi rekli da urinu kulturu mogu da radim tek posto zavrsim za terapijom vaginaleta. Uradicu to za vikend , nadam se da ce biti ok. Hvala vam .
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Администратор форума ми је блокирао корисничко име aa_aca, а потом и aa aca. С обзиром на то да за такве поступке не постоје објективни разлози, очекујем да ће ми блокирати и овај aaaca. Осим тога, блокирана је адреса прокси сервера преко кога, осим мене, на интернет излази још неколико хиљада рачунара. Мој прокси не могу да заобиђем, а и да могу да решим то питање, остаје проблем сталног гашења мојих налога.
Присиљен сам да до даљњега напустим овај форум, а они који желе да чују моје мишљење увек могу да ми се јаве на емаил адресу aa_aca @ yahoo.com која је записана и у мојим профилима aa_aca, aa aca и aaaca. Ево је и овако:
. Можете и да посетите мој сајт: www. aca. rs.
Поздрављам вас и желим све најбоље.
Аца
Присиљен сам да до даљњега напустим овај форум, а они који желе да чују моје мишљење увек могу да ми се јаве на емаил адресу aa_aca @ yahoo.com која је записана и у мојим профилима aa_aca, aa aca и aaaca. Ево је и овако:

Поздрављам вас и желим све најбоље.
Аца