Razumem ja i te što prodaju razne proizvode, moraju od nečega da žive

Ni tu nema druge nego sama da čitaš sastojke, pa istražuješ o njima, raspituješ se zašto je jedan proizvod bolji od drugog (sve dok tebi odgovor ne zvuči logično) itd. Međutim, ako uzrok nije na koži (pomenuti Demodex, neka stafilokokna infekcija...), već "unutra", nikakve kreme neće pomoći, bar ne na duži rok.
To što nisi gojazna ne mora da znači da je tvoja ishrana zdrava
Treba i dovoljno vode da piješ (1l na 25kg telesne težine, kada je vruće i znojiš se treba još više ali onda moraš još više da paziš da unosiš dovoljno minerala npr. neki sok od povrća, čak i limunada, bez šećera naravno

još je ukusnija ako se doda koje zrnce soli, kvalitetne, ne kuhinjske). Čitaj malo o detoksikaciji i svemu tome i uvodi polako promene. Ako kreneš naglo, može sve da ti presedne, dok polako imaš veće šanse da to postane deo tvoje svakodnevice, a imaš i vremena da posmatraš kako tvoje telo reaguje. Kada ga izbombarduješ sa svim i svačim nećeš moći da oceniš šta ima efekat i kakav.
O dvorogoj materici znam onako školski. Urođena anomalija, može da predstavlja problem za trudnoću (začeće i celu trudnoću), ali to zavisi od stepena anomalije. A kao i kod svake anomalije, sigurna sam da ima žena koje su i zatrudnele i rodile bez problema sa dvorogom matericom. Dobar lekar (ne onaj koji samo plaši) bi trebao da oceni, na osnovu pregleda, kakvo je stanje. Ne treba praviti paniku unapred. Pretraži i po ovom forumu, postoji toliko dugo da je sigurno već neko pitao o tome.