Novi forum za one kojima zaista treba pomoc lekara

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Zaključana tema
Jelisej
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jan 18, 2013 9:08 pm

Novi forum za one kojima zaista treba pomoc lekara

Post od Jelisej »

http://* REKLAMA */question.php

Za one kojima je potreban pomoc i savet lekara mogu tamo da se obrate, jer nazalost ovde je atmosfera jako losa, previse spamova i u toku je rat izmedju psihopata koji se nece skoro zavrsiti.

Inace, nisam clan gore navedenog foruma niti cu biti, niti ga promovisem vec mi je jednostavno krivo sto ljudi ne dobijaju odgovor na pitanja vec citaju besmislena prepucavanja.

Sve najbolje!
milannm
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Avg 06, 2013 10:56 am

Re: Novi forum za one kojima zaista treba pomoc lekara

Post od milannm »

Molim te da ga lepo napišeš da mogu da ga pročitam.
Izvinjavam se administratorima foruma.
nature255
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 09, 2013 9:23 am

Post od nature255 »

Zdravo svima na forumu!!!
Zanima me da li je neko bio kod dr chena(Beograd,Celopecka) na akupunkturi?I dalje imam problem o kome sam govorila pre neki mesec,ali svaki dermatolog kod koga sam bila se ocigledno bavi svim ljudima na isti nacin.A jedno je sigurno/NISMO SVI ISTI/pa sam resila da isprobam akupunkturu.Nekako mi to zvuci dosta realnije i manje opasno nego da idem kod raznih doktora kojima predstavljam zamorce.
Nekako dosta mi je hormonskih tableta i guljenja koze do krvi i nepoverenja doktora da se ipak ne gulim do krvi.
HVALA
Jelisej
Aktivan član
Aktivan član

Post od Jelisej »

nature255 napisao:Zdravo svima na forumu!!!
Zanima me da li je neko bio kod dr chena(Beograd,Celopecka) na akupunkturi?I dalje imam problem o kome sam govorila pre neki mesec,ali svaki dermatolog kod koga sam bila se ocigledno bavi svim ljudima na isti nacin.A jedno je sigurno/NISMO SVI ISTI/pa sam resila da isprobam akupunkturu.Nekako mi to zvuci dosta realnije i manje opasno nego da idem kod raznih doktora kojima predstavljam zamorce.
Nekako dosta mi je hormonskih tableta i guljenja koze do krvi i nepoverenja doktora da se ipak ne gulim do krvi.
HVALA
Hteo bih da iznesem svoje (subjektivno) misljenje:

Sto se akupunkture tice, zapravo je dobra stvar medjutim cini mi se da je ipak u vecini slucajeva "previse para premalo muzike".

Sto se sadasnjeg lecenja tice, od samog pomena "hormonalne tablete" mi se dize kosa na glavi.

Same bubuljice mogu biti izazvane zbog milion razloga, sam hormon estrogen (a i DHT kod muskaraca) su cesto uzoci, no opet ne valja dirati u hormone direktno- ali u ovom slucaju bi pomagao trans resveratrol krema, mada nisam siguran da li je mozes nabaviti u Bg, inace ova krema je zapravo novina.

Takodje mozda bi mogli pomoci sapun iz mrtvog mora, ili sapuni ili ulje cajevca, uglavnom procitaj malo o ovima i priupitaj nekog.
Sve najbolje!
Korisnikov avatar
13th.wizard.
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Avg 14, 2010 12:26 pm

Post od 13th.wizard. »

Koliko je taj sajt ozbiljan?
Jelisej
Aktivan član
Aktivan član

Post od Jelisej »

13th.wizard. napisao:Koliko je taj sajt ozbiljan?
Nisam bas preterano zagledao.
Moja mama ga koristi kaze da je dobar.
Korisnikov avatar
Zorankv
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Avg 04, 2013 4:49 pm

Post od Zorankv »

Jelisej napisao:http://www.* REKLAMA */question.php

Za one kojima je potreban pomoc i savet lekara mogu tamo da se obrate, jer nazalost ovde je atmosfera jako losa, previse spamova i u toku je rat izmedju psihopata koji se nece skoro zavrsiti.

Inace, nisam clan gore navedenog foruma niti cu biti, niti ga promovisem vec mi je jednostavno krivo sto ljudi ne dobijaju odgovor na pitanja vec citaju besmislena prepucavanja.

Sve najbolje!
I ja sam primetio da atmosfera nije najbolja ovde. Svi smo pomalo mamurni od acinih bućkuriša. Zato ću odmah da odem tamo da se učlanim.
Bobilica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Avg 01, 2013 11:24 pm

Post od Bobilica »

Ima jos jedan koristan sajt. Ukucajte na guglu: "pitajte porodicnog lekara", i prvi link koji izbaci... Tamo doktorka odgovara na pitanja, u roku od 24 h stize odgovor, a mozete i procitati odgovore na pitanja koje je davala od kako sajt postoji. Ne funkcionise po principu foruma, sto i nije tako lose :)
Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm

Post od Slavko_slavko »

stetoskop je sajt koji je prvenstveno namenjen da postavimo pitanje lekaru, forum im je vise nego ocajan...
ovde je situacija drugacija, forum koji postoji jako dugo i koji ima brdo korisnih tema, ali koje niko ne posecuje i koje su bukvalno pale u zaborav zbog spama i gluposti...
Jelisej
Aktivan član
Aktivan član

Post od Jelisej »

Bobilica napisao:Ima jos jedan koristan sajt. Ukucajte na guglu: "pitajte porodicnog lekara", i prvi link koji izbaci... Tamo doktorka odgovara na pitanja, u roku od 24 h stize odgovor, a mozete i procitati odgovore na pitanja koje je davala od kako sajt postoji. Ne funkcionise po principu foruma, sto i nije tako lose :)
Eh.... Ti si izgleda neki ultra-desnicar :lol:
Bobilica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Avg 01, 2013 11:24 pm

Post od Bobilica »

Nisam, samo sam navela jos jedan sajt koji bi mogao da bude koristan :)
Jelisej
Aktivan član
Aktivan član

Post od Jelisej »

Bobilica napisao:Nisam, samo sam navela jos jedan sajt koji bi mogao da bude koristan :)
Da, ja sam morao da iskoristim priliku da se nasalim.
Hvala na doprinosu.
milannm
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Avg 06, 2013 10:56 am

Post od milannm »

Ovde si u pravu. Nije loše jer nema tebe sa savetima IDITE KOD LEKARA; ZNAM ODLIČNU DOKTORICU.
Bobilica napisao:Ima jos jedan koristan sajt. Ukucajte na guglu: "pitajte porodicnog lekara", i prvi link koji izbaci... Tamo doktorka odgovara na pitanja, u roku od 24 h stize odgovor, a mozete i procitati odgovore na pitanja koje je davala od kako sajt postoji. Ne funkcionise po principu foruma, sto i nije tako lose :)
Izvinjavam se administratorima foruma.
Zaključana tema