Novi forum za one kojima zaista treba pomoc lekara
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Novi forum za one kojima zaista treba pomoc lekara
http://* REKLAMA */question.php
Za one kojima je potreban pomoc i savet lekara mogu tamo da se obrate, jer nazalost ovde je atmosfera jako losa, previse spamova i u toku je rat izmedju psihopata koji se nece skoro zavrsiti.
Inace, nisam clan gore navedenog foruma niti cu biti, niti ga promovisem vec mi je jednostavno krivo sto ljudi ne dobijaju odgovor na pitanja vec citaju besmislena prepucavanja.
Sve najbolje!
Za one kojima je potreban pomoc i savet lekara mogu tamo da se obrate, jer nazalost ovde je atmosfera jako losa, previse spamova i u toku je rat izmedju psihopata koji se nece skoro zavrsiti.
Inace, nisam clan gore navedenog foruma niti cu biti, niti ga promovisem vec mi je jednostavno krivo sto ljudi ne dobijaju odgovor na pitanja vec citaju besmislena prepucavanja.
Sve najbolje!
Re: Novi forum za one kojima zaista treba pomoc lekara
Molim te da ga lepo napišeš da mogu da ga pročitam.
Izvinjavam se administratorima foruma.
Zdravo svima na forumu!!!
Zanima me da li je neko bio kod dr chena(Beograd,Celopecka) na akupunkturi?I dalje imam problem o kome sam govorila pre neki mesec,ali svaki dermatolog kod koga sam bila se ocigledno bavi svim ljudima na isti nacin.A jedno je sigurno/NISMO SVI ISTI/pa sam resila da isprobam akupunkturu.Nekako mi to zvuci dosta realnije i manje opasno nego da idem kod raznih doktora kojima predstavljam zamorce.
Nekako dosta mi je hormonskih tableta i guljenja koze do krvi i nepoverenja doktora da se ipak ne gulim do krvi.
HVALA
Zanima me da li je neko bio kod dr chena(Beograd,Celopecka) na akupunkturi?I dalje imam problem o kome sam govorila pre neki mesec,ali svaki dermatolog kod koga sam bila se ocigledno bavi svim ljudima na isti nacin.A jedno je sigurno/NISMO SVI ISTI/pa sam resila da isprobam akupunkturu.Nekako mi to zvuci dosta realnije i manje opasno nego da idem kod raznih doktora kojima predstavljam zamorce.
Nekako dosta mi je hormonskih tableta i guljenja koze do krvi i nepoverenja doktora da se ipak ne gulim do krvi.
HVALA
Hteo bih da iznesem svoje (subjektivno) misljenje:nature255 napisao:Zdravo svima na forumu!!!
HVALA
Sto se akupunkture tice, zapravo je dobra stvar medjutim cini mi se da je ipak u vecini slucajeva "previse para premalo muzike".
Sto se sadasnjeg lecenja tice, od samog pomena "hormonalne tablete" mi se dize kosa na glavi.
Same bubuljice mogu biti izazvane zbog milion razloga, sam hormon estrogen (a i DHT kod muskaraca) su cesto uzoci, no opet ne valja dirati u hormone direktno- ali u ovom slucaju bi pomagao trans resveratrol krema, mada nisam siguran da li je mozes nabaviti u Bg, inace ova krema je zapravo novina.
Takodje mozda bi mogli pomoci sapun iz mrtvog mora, ili sapuni ili ulje cajevca, uglavnom procitaj malo o ovima i priupitaj nekog.
Sve najbolje!
- 13th.wizard.
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Avg 14, 2010 12:26 pm
Koliko je taj sajt ozbiljan?
Nisam bas preterano zagledao.13th.wizard. napisao:Koliko je taj sajt ozbiljan?
Moja mama ga koristi kaze da je dobar.
I ja sam primetio da atmosfera nije najbolja ovde. Svi smo pomalo mamurni od acinih bućkuriša. Zato ću odmah da odem tamo da se učlanim.Jelisej napisao:http://www.* REKLAMA */question.php
Sve najbolje!
Ima jos jedan koristan sajt. Ukucajte na guglu: "pitajte porodicnog lekara", i prvi link koji izbaci... Tamo doktorka odgovara na pitanja, u roku od 24 h stize odgovor, a mozete i procitati odgovore na pitanja koje je davala od kako sajt postoji. Ne funkcionise po principu foruma, sto i nije tako lose 

- Slavko_slavko
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm
stetoskop je sajt koji je prvenstveno namenjen da postavimo pitanje lekaru, forum im je vise nego ocajan...
ovde je situacija drugacija, forum koji postoji jako dugo i koji ima brdo korisnih tema, ali koje niko ne posecuje i koje su bukvalno pale u zaborav zbog spama i gluposti...
ovde je situacija drugacija, forum koji postoji jako dugo i koji ima brdo korisnih tema, ali koje niko ne posecuje i koje su bukvalno pale u zaborav zbog spama i gluposti...
Eh.... Ti si izgleda neki ultra-desnicarBobilica napisao:Ima jos jedan koristan sajt. Ukucajte na guglu: "pitajte porodicnog lekara", i prvi link koji izbaci... Tamo doktorka odgovara na pitanja, u roku od 24 h stize odgovor, a mozete i procitati odgovore na pitanja koje je davala od kako sajt postoji. Ne funkcionise po principu foruma, sto i nije tako lose

Nisam, samo sam navela jos jedan sajt koji bi mogao da bude koristan 

Da, ja sam morao da iskoristim priliku da se nasalim.Bobilica napisao:Nisam, samo sam navela jos jedan sajt koji bi mogao da bude koristan
Hvala na doprinosu.
Ovde si u pravu. Nije loše jer nema tebe sa savetima IDITE KOD LEKARA; ZNAM ODLIČNU DOKTORICU.
Bobilica napisao:Ima jos jedan koristan sajt. Ukucajte na guglu: "pitajte porodicnog lekara", i prvi link koji izbaci... Tamo doktorka odgovara na pitanja, u roku od 24 h stize odgovor, a mozete i procitati odgovore na pitanja koje je davala od kako sajt postoji. Ne funkcionise po principu foruma, sto i nije tako lose
Izvinjavam se administratorima foruma.