Rak jetre
Re: Rak jetre
Vi pokazujete nivo inteligencije time sto dajete sebi za pravo da postavljate dijagnoze, upucujete ljude koje lekove da koriste, a po onome sto sam procitala jasno se vidi da nemate pojma. Reklamirajte zdrav zivot, treba ljudi da piju kefir i sl. Da izbace gomilu nezdrave hrane koju unose, ali ja apelujem da vise ne postavljate dijagnoze, da pricate o bolestima o kojima se uci iz 3 velika udzbenika Interne medicine, koju potom morate poloziti pred vrsnim strucnjacima samo da biste imali potvrdu o osnovnom znanju. Znate li da se je Interna medicina jedan od najvecih ispita na medicini, slusa se dva semestra u 4.godini, ide se na vezbe, gledate pacijente, spremate je tokom citave godine da biste imali sansu da je polozite. Ja sam sve to prosla i kad citam kako raspravljate o ulceroznom kolitisu kao da imate pojma o tome, place mi se. Pritom, ne znate ni razliku izmedju ulceroznog kolitisa i iritabilnog kolona. SRAMOTA! BRUKA! Ne znate o tome, nemojte ni da savetujete ljude o tome!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kakav ste covek???
Он има неки свој сајт, на којем рекламира различите производе. На самом сајту који сам посетио нисам приметио да нешто продаје. То се вероватно и не ради тако отворено, јер може доћи у колизију са законским нормама. Зато има маил адресу, и друге облике за контакт. Онај ко у свом очајању посети његов сајт у потрази за сламком спаса, видеће да се све да излечити некаквим методама које немају никакво утемељење наравно. Онда ће се несрећни и оболели заинтересовати за многе опције које му се ту нуде. До тих опција (лекова) је понекад тешко доћи, па се ту наш "осећајни дијагностичар" понуди да буде посредник. Само му се треба јавити на емаил и он ће вам набавити чудотворни лек по "повољним ценама". Вероватно су и залихе ограничене, па ће нас посаветовати да пожуримо, док лека има још на лагеру.Bobilica napisao:Vi pokazujete nivo inteligencije time sto dajete sebi za pravo da postavljate dijagnoze, upucujete ljude koje lekove da koriste, a po onome sto sam procitala jasno se vidi da nemate pojma. Reklamirajte zdrav zivot, treba ljudi da piju kefir i sl. Da izbace gomilu nezdrave hrane koju unose, ali ja apelujem da vise ne postavljate dijagnoze, da pricate o bolestima o kojima se uci iz 3 velika udzbenika Interne medicine, koju potom morate poloziti pred vrsnim strucnjacima samo da biste imali potvrdu o osnovnom znanju. Znate li da se je Interna medicina jedan od najvecih ispita na medicini, slusa se dva semestra u 4.godini, ide se na vezbe, gledate pacijente, spremate je tokom citave godine da biste imali sansu da je polozite. Ja sam sve to prosla i kad citam kako raspravljate o ulceroznom kolitisu kao da imate pojma o tome, place mi se. Pritom, ne znate ni razliku izmedju ulceroznog kolitisa i iritabilnog kolona. SRAMOTA! BRUKA! Ne znate o tome, nemojte ni da savetujete ljude o tome!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kakav ste covek???
Е сада, појавио се овде неки Drazenbg, који не воли људе и не жели њихово излечење, па врши опструкцију његове "хуманитарне делатности".
Са неколико постова у односу на његових 5000 и пар дана у односу на његових неколико месеци чланства, ја сам овако ограничене интелигенције успео да пробудим толику његову позорност. Наравно да ће "испалити" читаву салву увреда. Вероватно би испалио и читаву кишу правих метака у мом правцу, јер му ометам "бизнис".
Можда мисли да сам овде по задатку, али се вара. Довољно је пар мојих постова да људе који и сами умеју да размисле подсете на ово зло време свакојаких превараната и сецикеса. Не бих ја губио оволико време, али као човек не могу да прећутим када се и најдрагоценије нешто као што је здравље користи за стицање зараде. Нагнуснија делатност је када неко продаје тако нешто људима који немају алтернативу, само ради сопствене зараде.
Наравно да ће тврдити да он то не ради, али ако је то истина, зашто се онда узбуђује због мојих пар постова. Он је до сада претпостављам стекао неко поверење учесника овог форума и ко сам ја (неки новајлија) да износим супротне мишљење овом "врсном стручњаку и истраживачу".
Како да одговорим на овако паушално етикетирање? Надам се да нећеш тако да лечиш своје будуће пацијенте. Жалосно.Bobilica napisao:Vi pokazujete nivo inteligencije time sto dajete sebi za pravo da postavljate dijagnoze, upucujete ljude koje lekove da koriste, a po onome sto sam procitala jasno se vidi da nemate pojma. Reklamirajte zdrav zivot, treba ljudi da piju kefir i sl. Da izbace gomilu nezdrave hrane koju unose, ali ja apelujem da vise ne postavljate dijagnoze, da pricate o bolestima o kojima se uci iz 3 velika udzbenika Interne medicine, koju potom morate poloziti pred vrsnim strucnjacima samo da biste imali potvrdu o osnovnom znanju. Znate li da se je Interna medicina jedan od najvecih ispita na medicini, slusa se dva semestra u 4.godini, ide se na vezbe, gledate pacijente, spremate je tokom citave godine da biste imali sansu da je polozite. Ja sam sve to prosla i kad citam kako raspravljate o ulceroznom kolitisu kao da imate pojma o tome, place mi se. Pritom, ne znate ni razliku izmedju ulceroznog kolitisa i iritabilnog kolona. SRAMOTA! BRUKA! Ne znate o tome, nemojte ni da savetujete ljude o tome!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kakav ste covek???
И када си већ тако паметна, помози људима на форуму конкретним саветом, а не "душебрижништвом" да ја тобоже некога не повредим.
Затворио би цео круг да си још додао да вероватно имам и тајне казамате у које затварам људе док ми не пребаце све своје паре, а вероватно се бавим и продајом робља које намамим преко своје емаил адресе.Drazenbg napisao:........Зато има маил адресу, и друге облике за контакт. Онај ко у свом очајању посети његов сајт у потрази за сламком спаса, видеће да се све да излечити некаквим методама које немају никакво утемељење наравно. Онда ће се несрећни и оболели заинтересовати за многе опције које му се ту нуде. До тих опција (лекова) је понекад тешко доћи, па се ту наш "осећајни дијагностичар" понуди да буде посредник. Само му се треба јавити на емаил и он ће вам набавити чудотворни лек по "повољним ценама". Вероватно су и залихе ограничене, па ће нас посаветовати да пожуримо, док лека има још на лагеру........
Otkad pratim ovaj forum uocio sam nekoliko likova koji bi trebali da robijaju.
aa-aca dali ti znas da je nadrilekarstvo krivicno delo. Dali znas da je nagovaranje boleskika da ne koristi lekove krivicno delo.
I ko si ti uopste Zidar kome se posle pada sa skele javila vizija kako da pokrade bolesne?
aa-aca dali ti znas da je nadrilekarstvo krivicno delo. Dali znas da je nagovaranje boleskika da ne koristi lekove krivicno delo.
I ko si ti uopste Zidar kome se posle pada sa skele javila vizija kako da pokrade bolesne?
Па зашто се бавиш надрилекарством ако је оно кривично дело? Баш свашта. Не можеш ни име лепо да препишеш. Нисам aa-aca него aa_aca. Ни да препишеш не знаш.
misaiv napisao:Otkad pratim ovaj forum uocio sam nekoliko likova koji bi trebali da robijaju.
Ма да. То је научно потврђена чињеница. Пише и у још неким новинама. А пише и на тараби.
Важно је да неки продају цитостатике са ценом од 10.000 евра по бочици. Нормално да им смета лек који кошта 10 евра. Како да зараде своје јахте? Како се усуђују да им ускрате енормну зараду на муци људи?

Важно је да неки продају цитостатике са ценом од 10.000 евра по бочици. Нормално да им смета лек који кошта 10 евра. Како да зараде своје јахте? Како се усуђују да им ускрате енормну зараду на муци људи?
Bobilica napisao:http://www. novosti. rs/vesti/naslovna/drustvo/aktuelno.290.html:427809-Zgrcu-milione-prodajuci-nadu-tesko-bolesnima
A tebi se učlanjivanje u forum poklopilo sa puštanjem iz ludare. Kome se ti izvinjavaš, lažovčino?
peniko napisao:Zanimljiva mi je hronologija uclanjivanja onoga ko se javlja sa problemom i onoga ko prodaje cajeve. Uglavnom, ako gresim, izvinjavam se Andreji, a imanade (Ljubisi) porucujem da je govno i da je ruzno oslanjati se na neciju nesrecu kako bi se zgrnule pare od prodaje sarenih laza.
Izvinjavam se administratorima foruma.
Ma koji si ti Ljubiša, govno jedno ludačko!!! Vrati se u ludnicu!!!!!!!
peniko napisao:Nisam, Ljubisa, nisam... Za slucaj da sam se ogresio o Vas, preporucujem Vam da ne slusate prodavce cudotvornih trava, one, na zalost, nece pomoci Vasem bratu; a za slucaj da se ipak radi o klasicnom sistemu podvale, ostaje mi samo da Vas pitam kako Vas nije sramota. (Pretpostavljam da je, ako se radi o pravom pacijentu sa karcinomom, Andreja shvatila skepsu kao dobronamernu i u cilju zastite novca i integriteta obolelih. Svaka druga varijanta ukazuje na pokusaj podvale i reklamiranja cudotvorne vodice.)
- 13th.wizard.
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Avg 14, 2010 12:26 pm
Po svemu što ste mi napisali vaš brat vec ima razvijene holangitise - dakle šarkoov trijas klinički. Da se ne bi još nadovezali letargija/konfuzija i hemodinamski kolaps koji su sledeci stepen u razvijanju uznapredovalog holangitisa prihvatite moj savet i javite se hitno nadležnom lekaru. Moje mišljenje je da je vaš brat za hospitalizaciju u jedinicu intenzivne nege. Vasem bratu preti bilijarna sepsa (ako je vec i nema), dakle sindrom poremecaja vitalnih funkcija prouzrokovan reakcijom imunološkog sistema na bakterije tojest njihov lipopolisaharidni endotoxin. Neophodna je agresivna volume therapy i antiobiotic therapy. Razresenje zapaljenja žučnih puteva treba tražiti ili u ERCP tretmanu (stent ili papilotomija), PTC(perkutana transhepaticna cholecystostoma sa dreniranje) ili hirurška procedura derivacije žučnog sadržaja. Ovo su metode da se otkloni zastoj dreniranja žuči koji upravo i izaziva zapaljenje. Koje od ovih rešenja je moguće i indikovano to ne mogu da kažem jer ne znam sve pojedinosti, a sve pojedinosti su neophodne da se razmotre kako bi se izabrala jedna od opcija. Takodje, moram naglasiti da postoji mogućnost da neće biti podložan ni za jednu intervenciju ako ima neke kompliakcije ili je u teškoj prostraciji tj. iznemoglosti. Zato je neophodno prvo otpočeti intenzivni tretman u intensive care unit pa onda planirati koja je opcija za njega najbolja.
Uzmi tog svog acu sa njegovim kozama pa crknite zajedno. Slone raspadnuti.
misaiv napisao:Otkad pratim ovaj forum uocio sam nekoliko likova koji bi trebali da robijaju.
Ti ćeš da crkneš od tog tvog smrdljivog tumora, skote lažljivi. Goni se sa foruma i pusti ljude da žive majku ti usranu jebem.
misaiv napisao:Da neko od tih prodavaca "cudotvornih lekova", stvarno moze da izleci rak bio bi milijarder, a nebi piskarao na ovom forumu u pokusaju da bolesnicima ukrade 30 evra.