Aronija

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
serbinator85
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 07, 2012 4:53 am

Aronija

Post od serbinator85 »

Sve od aronije na jednom mestu sok,caj,vino,kapsule,sadni materijal.

http://www.*
065/813-70-60
Korisnikov avatar
peniko
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 2:38 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Aronija

Post od peniko »

PICKA, K.URAC, PIZDA, JEBANJE, GOVNO!!!
Nisam nevaspitan, samo zelim da vidim da li administratori posecuju forum, sta je potrebno uraditi da bi administratori reagovali i da li ce, ako nesto i budu brisali, obrisati ceo topic ili samo ovaj post...
Cogito ergo doleo....
Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm

Post od Slavko_slavko »

da posecuju ne bi dozvolili gomilu gluposti u ovom podforumu...
corado
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Dec 06, 2011 10:58 pm

Post od corado »

Od veoma ozbiljnog foruma ONKOLOGIJA ,napravljen je buvljak na zalost.Administrator to ne gleda ,i nebi me zacudilo da se ovde prodaju i autodelovi ,ili stagod.
Mozda ce videti za desetak dana ,mozda !
Korisnikov avatar
peniko
Aktivan član
Aktivan član

Post od peniko »

Neka se ne uvrede svi oni koji su bolesni i oni kojima je neko bolestan, i sam se nalazim u takvoj situaciji, ali cela ova prica sa aronijom, ajkulinom jetrom, nekim dijetama, sismisijim krilcima i rastvorima mi lici na ovu pricu:

http://www.kurir-info.rs/lecio-sisanjem ... nak-175696

Dozovimo se pameti i ne dozvolimo ovim govnima sto zaradjuju na nasoj muci da prodaju makar i jednu sarenu lazu...
Cogito ergo doleo....
Gocabgd
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 17, 2012 2:33 pm

Post od Gocabgd »

Ja pijem Aroniju i zadovoljna sam i verujem u nju...slazem se da ne treba niko da zaradjuje na nasoj muci ali ako se oslonimo samo na lekare i stanje u nasem zdravstvu tesko nama!!! Pa kada sam primala citostatike tamo je bilo kao na pijaci, nema za sve, nema adekvatnih pa te salju da ih sam kupis, pa neki piju u taletama a za neke ima intravenski...ajoj najezim se i kad se setim...
milannm
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Avg 06, 2013 10:56 am

Post od milannm »

Ma gde ti nevaspitan?! Samo to i znaš da pričaš.

peniko napisao:PICKA, K.URAC, PIZDA, JEBANJE, GOVNO!!!
Nisam nevaspitan, samo zelim da vidim da li administratori posecuju forum, sta je potrebno uraditi da bi administratori reagovali i da li ce, ako nesto i budu brisali, obrisati ceo topic ili samo ovaj post...

Izvinjavam se administratorima foruma.
milannm
Aktivan član
Aktivan član

Post od milannm »

Ma ti si bolestan u glavu ali psihički. Neće ti ništa pomogne.
peniko napisao:Neka se ne uvrede svi oni koji su bolesni i oni kojima je neko bolestan, i sam se nalazim u takvoj situaciji, ali cela ova prica sa aronijom, ajkulinom jetrom, nekim dijetama, sismisijim krilcima i rastvorima mi lici na ovu pricu:

Dozovimo se pameti i ne dozvolimo ovim govnima sto zaradjuju na nasoj muci da prodaju makar i jednu sarenu lazu...
Korisnikov avatar
peniko
Aktivan član
Aktivan član

Post od peniko »

milannm napisao:Ma ti si bolestan u glavu ali psihički. Neće ti ništa pomogne.
peniko napisao:Neka se ne uvrede svi oni koji su bolesni i oni kojima je neko bolestan, i sam se nalazim u takvoj situaciji, ali cela ova prica sa aronijom, ajkulinom jetrom, nekim dijetama, sismisijim krilcima i rastvorima mi lici na ovu pricu:

Zanimljivo je to da si se uclanio 6.8.2013. i da odmah nastupas sa potpisom "ocistimo forum..." Da ti nisi aa_smradina, samo sa drugim nickom?
Cogito ergo doleo....
milannm
Aktivan član
Aktivan član

Post od milannm »

Sad si našao da se praviš pametan? Otac ti smradina! Kao što već rekoh - tvor. :lol: :lol: :lol:
Odgovori