I ja sam primoran da upozorim ostale clanove ovim putem na prevaranta koji se predstavlja kao aa_aca.
Vidim da je i jos neke ljude prevario. Meni je pokusao da uzme novac, ali nije uspeo.
Savetujem vam da se pricuvate ovakvih prevaranata i da mu nikako ne dajete novac.
Navlaci ljude na nekakav svoj sajt, a onda im nudi razne usluge, koje ponekad nisu moralne.
Prevarant aa_aca
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
Re: Prevarant aa_aca
Ма није могуће?!
Hvala ti na informaciji. Vodiću računa. Dobro je da i drugi čuju o njemu i da budu oprezni.Stevan Rakić napisao:I ja sam primoran da upozorim ostale clanove ovim putem na prevaranta koji se predstavlja kao aa_aca.
Vidim da je i jos neke ljude prevario. Meni je pokusao da uzme novac, ali nije uspeo.
Savetujem vam da se pricuvate ovakvih prevaranata i da mu nikako ne dajete novac.
Navlaci ljude na nekakav svoj sajt, a onda im nudi razne usluge, koje ponekad nisu moralne.
Ma šta vas dvojica govnara radite ovde?
Neko vas je prevario? Pa tužite ga i mičite svoje smrdljive guzice odavde.
Znate li šta se dobija za klevetu? Ako vas je ispalio rešite to kao ljudi a ne kao stoka. Samo lažete.
Mnogo me nervirate jer previše smrdite.
Neko vas je prevario? Pa tužite ga i mičite svoje smrdljive guzice odavde.
Znate li šta se dobija za klevetu? Ako vas je ispalio rešite to kao ljudi a ne kao stoka. Samo lažete.
Mnogo me nervirate jer previše smrdite.
Izvinjavam se administratorima foruma.