Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
moja devojka je prvi put koristila pilule za dan posle (postinor),sve se zavrsilo uredu ali joj sada kasni 6 dana! dali je uredu da posle upotrebe pilula za dan posle menzis kasni!!!
Ja sam skoro bila u PRILICI da koristim postinor!apotekarka mi je rekla da treba da dobijem u roku 7-10dana jer bi pilule,po nekoj logici,trebalo da ubrzaju menzis da bi se ta oplodjena jajna celija(ako je ima)izbacila napolje!medjutim,ja sam dobila posle tacno 10dana ali znam i devojke kojima je dosta kasnilo iako su pile postinor!njoj je to sad sigurno i od stresa.neka obavezno uradi test na trudnocu ako je proslo najmanje 7dana od nosa i ako joj menstr kasni.reci joj molim te da postinor NIKAKO ne uzima narednih 6meseci i da obavezno ode kod ginekologa da se posavetuje za dalje!
Srecno!
test na trudnocu.
Odmah poslije slijedece menstruacije da ode na pregled kod ginekologa ( cervikalni brisevi na hlamidiju i gonoreju ), Papa nalaz, i savjetovanje o kontracepciji !!!
Ko se igra sa djecom...ostane trudan !