Postovani, imam 14 godina, visok sam 169 i tezak 63kg, naime moj problem je u tome sto uopste nemam dlake ispod pazuha, ni na nogama, oko penisa imam malo dlaka ali su vrlo retke, penis mi je dugacak samo 11,5cm , kada ejakuliram ejakulat je prozirne do sivkaste boje (nekad se primeti da je malcice belicasto), gust je i lepljiv, glas mi ne mutira. Da li imam problem sa kasnijim pubertetom, ili uopste nisam usao u pubertet??? Da li imam problem sa endokrinim sistemom???
Hvala unapred!
Postovani, molim za pomoc, endokrinologija..
Re: Postovani, molim za pomoc, endokrinologija..
Najverovatnije je da si "kasni pubertetlija", ali opet moguce je da ima neki problem pa mozda bolje proveriti sa endokrinologom, tj uraditi krvne nalaze.
P.S. zaboravio sam da kazem da su mi pre mesec dana pocele izlaziti bubuljice, da li je to pocetak???
Verovatno, ali opet nemoguce je reci sa sigurnoscu- tako da ako si jako zabrinut mozes otici kod endokrinologa- od 30 000 ljudi 1 bude transvestit, drugim recima verovatno je sve ok ali niko ti ne moze nista garantovati.Marko 99 napisao:P.S. zaboravio sam da kazem da su mi pre mesec dana pocele izlaziti bubuljice, da li je to pocetak???
Ako nemas nekih drugih simptoma onda je najverovatnije sve ok.
Ako imas jutarnje erekcije, i jaku zelju za sex-om to je dobar znak.
Ako su se testisi povecali to je siguran znak.
Od zelje za seksom da ne pricam, masturbiram dnevno 2x i mislim o seksu, primetio sam da mi je koza penisa dosta crnja od koze npr. na nozi, jutarnje erekcije (mozda ne znam), zanimam se za osobe suprotnog pola...i nisam pomenuo da su dlake na testisima crne iako su retke...
Ne zelim dzabe da idem kod doktora posto ima i mojih vrsnjaka koji su i nizi i dosta "cosaviji" od mene.
Ne zelim dzabe da idem kod doktora posto ima i mojih vrsnjaka koji su i nizi i dosta "cosaviji" od mene.