Potreban mi je savet jer simptome imam već 4 meseca.
Elem, pojavili su mi se problemi sa varenjem tj. sa stolicom.
Stolica nije formirana, nije da je bas skroz vodena ali je često kašasta (kao sluzasta) a nekad je i kašasta ali suva, ako me razumete. Već duže mislim da je proći samo do sebe ali nikako. Povezivao sam sa kandidom jer imam dijabetes i nije je bilo u analizi. Radio sma i analizu na heliko bakt. jer sam je imao pre.
Šećer mi je stabilan, desi se možda jednom u 10 dana da bude oko 15 kada se malo prejedem ili "pogrešim". I pre sam imao faze da je šećer bio i 13 po 3 dana pa se ovo nije dešavalo.
Idem u wc nekad i 4x dnevno, jer me gasovi teraju a zbog redje stolice te gasove ne mogu normalno da izbacim pa moram u wc da nuždim. U stolici je vidljiva i sluz.
I dešavalo se ujutru obično, da prvo imam tvrdju stolicu na početku pa da onda posle bude retka. A često mi i nadimanja budu bolna i potom mi se ide u wc.
Ja lično ne povezujem ovo sa šećerom, i užasno me je poćelo nervirati jer lekari sve živo što mi se dešava u životu povezuju sa šećerom. Moram i da napomenem da sam imao analno-oralni sex i ovi simptomi su počeli neposredno posle toga.
Zanima me koje analize mi preporučujete da uradim?
Svakako ću morati da odem kod gastroen.
Hvala unapred na odgovorima.
Hronična dijareja
Re: Hronična dijareja
Или кандида или упала дебелог црева. Препоручујем ти ацидофилно млеко које прави Завод за млекарство из Београда, домаћи кефир (кажем домаћи!) и пробиотик овај са слике: