Hitno,treba mi par odgovora
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jul 24, 2013 5:49 am
Hitno,treba mi par odgovora
Dva dana sam imao probadanja u delu grudi i to ne samo na jednom mestu,nego kao da se pruzalo celim grudima.Imao sam bolove i u stomaku,osecao sam se slomljeno i u trenutku kada me je poslednji put zigalo i kada sam krenuo u hitnu imao sam blagu drhtavicu.Pre mesec dana sam osetio i kako mi srce slabo radi,skoro da se i ne cuje.Otisao sam u urgentni i on uradjen mi je ekg i ustanovljeno da nije nista tj.da je sve od nervoze.Mene plasi,jer znam da ekg nije pouzdan i da nije uvek merodavan za otkrivanje npr.angine pektoris,jer sam sve osobine te bolesti posedovao tada.Sta raditi?
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Maj 22, 2013 8:38 pm
Re: Hitno,treba mi par odgovora
sasapravnik55 napisao:Dva dana sam imao probadanja u delu grudi i to ne samo na jednom mestu,nego kao da se pruzalo celim grudima.Imao sam bolove i u stomaku,osecao sam se slomljeno i u trenutku kada me je poslednji put zigalo i kada sam krenuo u hitnu imao sam blagu drhtavicu.Pre mesec dana sam osetio i kako mi srce slabo radi,skoro da se i ne cuje.Otisao sam u urgentni i on uradjen mi je ekg i ustanovljeno da nije nista tj.da je sve od nervoze.Mene plasi,jer znam da ekg nije pouzdan i da nije uvek merodavan za otkrivanje npr.angine pektoris,jer sam sve osobine te bolesti posedovao tada.Sta raditi?
Koliko imas godina ? i nemora znaciti da je to sto ti mislis bolje posavjetuj se sa spec.kardiologom oko toga ako kaze da nije nista,posavjetuj se sa svojim pshijatrom...
Re: Hitno,treba mi par odgovora
sasapravnik55, треба да урадиш ергомерију. ЕКГ лежећи и у мировању показује проблеме само када је неко забраздио.
Да ли пијеш икакве лекове или витаминско-минералне препарате?
Колики ти је крвни притисак и пулс?
Тежина и висина и године?
Колико течности пијеш и шта пијеш у току дана?
Имаш ли икаквих проблема са леђима или кичмом?
Да ли пијеш икакве лекове или витаминско-минералне препарате?
Колики ти је крвни притисак и пулс?
Тежина и висина и године?
Колико течности пијеш и шта пијеш у току дана?
Имаш ли икаквих проблема са леђима или кичмом?