epiziotomija i krvarenje......

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
natasica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Sep 20, 2005 2:25 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

epiziotomija i krvarenje......

Post od natasica »

-imam 25 god jednu trudnocu, u martu sam rodila moju Doroteju :P teska 3550 i 53 duga zdrava prava ubava na mama
-prirodan porodjaj ali je D ora prilikom izlaska pocepala mami grlic sa leve strane :evil: i uradili su mi epiziotomiju sa desne
-kada sam dosla kuci upalila mi se rana i otisla sam na vadjenje konca posle je bilo sve u redu
-na redovnoj kontroli je sve bilo u redu
-medjutim :( posto sam bila 3 meseca u strahu od vodjenja ljubavi,sve to jer me je MNOOOGOOO bolelo dok su mi usivali sve poseceno i pokidano konacno smo vodili ljubav i prilikom odnosa osetila sam bol na levoj strani t.j na mestu gde mi je usivan grlic,a posle toga i ruzicasto krvarenje
-sve ovo se ponovilo i prilikom sledecih odnosa
-inace imala sam dva puta krvarenja tokom trudnoce.u 8 i 14 nedelji i naravno dali su mi cuveni UTROGESTAN 3 puta na dan i injekcije Progesteron depo po je to proslo
-nemam nikakve bolesi, ne pijem nikakve lekove,i do sada sam od vaginalnih bolesti imala samo kandidu
-redovne mece na 28 dana
-a i umalo da zaboravim dobila sam menstruaciju sada 25 jula znaci 4 meseca od porodjaja da li je to normalno iako dojim bebu
-bila bih vam jako zahvalna da mi pisete rec dve o ovome jer mi je trenutno dr na odmoru
-i bilo bi mi drago da mi strucno lice kaze nesto o ovome.
Nadam sa da nisam smorila poz svima :P :wink:
natasica
Novi član
Novi član
Kontakt:

Post od natasica »

molim vas da mi odgovorite bar malo stvarno sam jako zabrinuta :cry: unapred zahvalna
obgyn
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Feb 28, 2005 1:56 pm

Post od obgyn »

Vi morate otici na pregled kod ginekologa pa ako je Vas na odmoru, otidjite kod nekog drugog. Pregledom ce se utvrditi da li krvarite i odakle.

Ne znam sta mislite sa ovim
osetila sam bol na levoj strani t.j na mestu gde mi je usivan grlic,a posle toga i ruzicasto krvarenje
, grlic se nalazi na vrhu vagine, duboko u karlici i ne mozete osjetiti bol tacno tamo gdje je usivan...preptostavljam da mislite na epiziotomiju, dakle...morate na pregled.
Pozdrav,
ObGyn
natasica
Novi član
Novi član
Kontakt:

Post od natasica »

hvala zakazala sam u medjuvremenu kod doktorke pa pisem posle pregleda
Odgovori