aritmije
aritmije
pozdrav! dobrom prijatelju je ugradjen pacemaker u 20toj godini,jer su mu otkucaji srca pali na 17.prvi put mu je ugradjen neki holandski pacemaker,i baterija je trajala 6 godina.prije godinu dana ugradili su mu neki americki pacemaker i od tada se cesto zali na neke probleme,cesto podriguje do te mjere da dobija nagon za povracanje, medjutim kad ode na kontrolu doktori ga uvjeravaju da je sa pacemakerom sve uredu. prije par dana naglo mu je pozlilo,otkucaji srca su mu skocili na 300,a brzom interevencijom ljekara spusteni su na 160.,to mu se opet nakon par dana ponovilo, ruke i noge mu ohlade.trenutno je smjesten na kardiologiji,svi nalazi su uredni,primjetila sam da su mu beonjace neobicno zute. sta bi moglo bit uzrok takvog stanja?
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Maj 22, 2013 8:38 pm
Re: aritmije
rolna napisao:pozdrav! dobrom prijatelju je ugradjen pacemaker u 20toj godini,jer su mu otkucaji srca pali na 17.prvi put mu je ugradjen neki holandski pacemaker,i baterija je trajala 6 godina.prije godinu dana ugradili su mu neki americki pacemaker i od tada se cesto zali na neke probleme,cesto podriguje do te mjere da dobija nagon za povracanje, medjutim kad ode na kontrolu doktori ga uvjeravaju da je sa pacemakerom sve uredu. prije par dana naglo mu je pozlilo,otkucaji srca su mu skocili na 300,a brzom interevencijom ljekara spusteni su na 160.,to mu se opet nakon par dana ponovilo, ruke i noge mu ohlade.trenutno je smjesten na kardiologiji,svi nalazi su uredni,primjetila sam da su mu beonjace neobicno zute. sta bi moglo bit uzrok takvog stanja?
enes.opc.privat/medical/inetrna medicina
Uzrok takvog stanja je mozda da krv nedolazi i nema cirkulaciju kakvu njegovo tjelo zeli..molim vas da mi posaljete sistemaski pregled i od toga mogu saznat dosta..
Re: aritmije
Јетра. Да ли је хепатитис или шта друго или су му новим пејсмејкером средили јетру.......rolna napisao:.....,primjetila sam da su mu beonjace neobicno zute. sta bi moglo bit uzrok takvog stanja?