Trudnoca
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Feb 10, 2013 9:49 pm
Re: Trudnoca
draga ne brini se nisi trudna 

Mene interesuje da li moze da ostane trudna ako sam ja sinoc mastrurbirao, obrisao sam ga ali nisam ga oprao ujutru, a odnos sam imao sutran popodne..? Da li je moguce da ostane trudna??? Hvala unapred...
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
To nema nikakve veze sa dobom dana i higijenom!
Ako ste imali nezasticen odnos onda naravno da postoji sansa da partnerka zatrudni!
Ako ste imali nezasticen odnos onda naravno da postoji sansa da partnerka zatrudni!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jun 28, 2013 8:42 pm
Zdravo svima. Ja sam nova ovde jer mi je hitno potreban odgovor nekog strucnog lica. Imala sam menstruaciju proslog meseca oko 11.maja, zatim smo 3 dana menstruacije ja i decko imali odnos i time prekinuli ciklus, koji mi se nastavio 18.maja da bi mi trajao 7 dana. Pa me zanima kada cu da dobijem, posto evo vec je kraj meseca, a ja nisam imala menstruaciju. Tokom odnosa uvek koristim kondom i bili smo veoma oprezni. Cula sam da postoji mogucnost da smo poremetili menstruaciju i da mi zbog toga kasni? Molim vas. Cekam odgovor. Hvala.
cao svima,
zanima me koje su mogucnosti da se zatrudni 8. dana ciklusa, posto nam je pukao kondom i ejakulirao je u mene
Hvala unapred
zanima me koje su mogucnosti da se zatrudni 8. dana ciklusa, posto nam je pukao kondom i ejakulirao je u mene

Hvala unapred