Почасни члан српског лекарског удружења већ 20 год лечи рак

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Nre
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 20, 2012 3:54 pm

Почасни члан српског лекарског удружења већ 20 год лечи рак

Post od Nre »

Здраво свима,

За оне који до сада нису чули, указујем на српског академика иновационих наука Србије од 2012, Николу Трифуновића који већ најмање 20 година успешно примењује терапију која оболеле пацијенте од рака доводи до потпуног излечења и то без болова, и што је јако битно без рецидива, тј без повратка болести.

Јали вам воља јутуб:
http://nikolatrifunovic.org/videos_serbian.asp

јали http://www.nikolatrifunovic.org

Хвала Богу, па није Никола једини који указује како може да се излечи рак, људи су се излечили и у болницама оног типа какве ми познајемо, западна медицина, затим гладовањем, разном комбинаториком исхране, молитвом, итд. . Оно што храбри је да Никола гарантује да његовом методом се пацијент сигурно излечује (наравно ако болест није дошла до степена где више нема повратка)

Питања Николи можете постављати и путем електронске поште која се налази на његовој интернет страници.

Надам се да ће онима од потребе ова моја порука користити.
Док је природни физички рад заузимао место физичког васпитања, дотле су поколења била здрава и снажна. Откако је заведено вештачко физичко васпитање, тј. бескорисни спорт, здравље и снага су у наглом опадању.

Алфавит Народне Одбране
Владика Николај В.
Korisnikov avatar
zokac24
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Mar 21, 2012 10:07 am

Re: Почасни члан српског лекарског удружења већ 20 год лечи рак

Post od zokac24 »

Nre pogledao sam oba snimka i procitao o radu ovog coveka.

Smatram da je covek ceo svoj zivot posvetio dobrobiti covecanstva svojim umecem i trudom, naravno po promislu Bozijem! Ali zasto ga nisu prihvatili pa svi znamo odgovor na to pitanje,u svakom slucaju verujem da ovaj covek pomaze pogotovu me je taklo to sto je deci pomagao i svima.
Hvala vam sto ste postavili ovaj post i dobro je da se ljudi informisu i znaju istinu o svemu...
Nre
Novi član
Novi član

Post od Nre »

Драго ми је било да прочитам да мој малени труд са добром намером има и најмање признанство.

Лепо од Вас што ми персирате, нема потребе за тим, најбоље је на ти.

Па да пожелим да Бог поживи Николу Трифуновића и његове најближе, да настави у свом раду и да стигне тамо где је најпотребнији.
Док је природни физички рад заузимао место физичког васпитања, дотле су поколења била здрава и снажна. Откако је заведено вештачко физичко васпитање, тј. бескорисни спорт, здравље и снага су у наглом опадању.

Алфавит Народне Одбране
Владика Николај В.
Nre
Novi član
Novi član

Post od Nre »

Постављам једну листу од садржаја разних путева до излечења и превенције рака јер су многи директно или индиректно посведочени. Налазе се и супротстављени докази на делотворност неки од у тексту наведених терапија, метода, начина, лечења рака. На сваком појединцу је да сам уради даљна истраживања, нпр. претраживачи интернета, гугл, итд.

Кинеска медицина
Ако је по, да ли Светској организацији здравља, да ли неком другом наводно уваженом постављачу јавног мњења, најбоља медицина је кинеска, затим хомеопатска, па западна. Стога тражити у кинеској медицини начине на који они лече рак би могло да буде паметно. Напомињем, кинеска медицина се првенствено своди на превентиву, као и тибетанска и индиска, али имају и њихове начине како лече рак. Знам да Др. Зоран Манчић у Београду (0112433494), помаже у борби против рака, углавном акупунктуром, али и саветима за промену у начину исхране.
Тианши додаци у исхрани по начелима кинеске медицине.

Јапанска медицина наравно. Индиректно знам човека који се излечио по саветима јапанског лекара јапанске медицине.

Западна медицина-додао бих лечење рака ножем робота, то је мој превод са енг. (cyber knife), и што сам прочитао до сад треба да најбоље то раде у Инстамбулу, клиника се зове Ацибадем. Сазнао сам за Нож Робота на овом форуму,a има и посебна тема, Cyber Knife.

Видатокс и Ескозул, кубански лекови. Vidatox, Escozul.

Други природни начини који лече рак, или помажу у излечењу:

Травар Мухо Мујанић
+387-51-682-217 кућни
+387-66-086-997 мобилни
Према подацима које сам прочитао на интернету, прво је излечио себе од рака плућа кад су му доктори дали отпусну листу без наде. Од тад, већ неких 35 год справља чајеве које лече људе широм света од рака. Наравно углавном су излечени са простора српских земаља и суседних. Добра реч се далеко чује, па су се и у Америци излечили његовим чајевима. Дека Мухо је прилично стар и тешко говори, кажу да је одличан у сваком погледу. Село Лисње код Прњавора, Бања Лука, Република Српска. Село је велико, његова кућа је можда на средини села, питајте неког у селу, углавном га сви знају.

Лимун и промена исхране

Сирова храна

Сода бикарбона (Tullio Simoncini). Неки амерички доктори користе соду бикарбону за лечење рака али на нешто другачији начин него што предводи италијан.

Витамин Б17, тј. леатрил, кога има у коштици кајсије итд.

Макс Герсонова терапија путем исхране. Max Gerson.

Хомеопатским путем, да га мало приближим српском, клин се клином избија.

Бројсови повртарски сокови. Од Рудолфа Бројса, Rudolph Breuss, мислим да је фирма која директно флашира и држи то, Бјота, Biotta.

Амазонска Гравиола, биљка Мапурите, Јужна Америка (mapurite), Шитаке (shitake), Алое вера, уље од конопље.

Аронијa

До скора бих уврстио и ајкулину хрскавицу, али прочитах на енлеском, (у следећем пасусу развијам тему даље), да је препоручивач тог лека, изумитељ истог, признао да није било видних резултата у лечењу рака због тога што нису на време установили да је лек требао да се држи у фрижидеру. Па ће сад ваљда после толико година да покушају поново али са бољим паковањем.

Међутим, Др.Стефан Берет у свом раду: "Сумњиви начини лечења рака" износи доказе да Герсонова, витамин Б17, витамин Ц, ајкулина хрскавица, нису поуздане методе у излечењу рака. Такође пише како ни макробиотика не лечи рак као и низ других терапија. Његово дело је базирано на раду у САД.

Што за помоћ при излечењу, што као превентива:

Пити што здравију воду.

Промена у исхрани на начин да се избаци оно што штетно делује на организам (дрога, шећер, алкохол, цигаре, хемиски лекови, месо, риба, плодови мора, млечни производи) много од наведеног у загради није природно узгајано, већ на начин који је много лош по људско здравље. Наравно, обратити пажњу на меру.

Јести природно узгајане корисне намирнице (поврће, житарице, воће)

Чишћење организма: од блажих начина чишћења, нпр православни пост за народ, до монашког православног поста, до нпр. гладовања са коршћењем енеме за чишћење дебелог црева. Мућкање уста и грла хладно цеђеним уљем (на етикети нпр маслиновог уља треба да пише да је цеђено у млину, углавном квалитетна маслинова уља и јесу цеђења хладним путем, сва друга цеђења су овог времена, или како неки воле да кажу јер то треба да указује на нешто добро "савремена"). Пити комбуху.

Четкање тела. Донекле замена може да буде купање уз трљање коже сунђером.

Природни производи за личну хигијину, избегавати пасте за зубе које имају флор и другу штетну хемију.

Где ћемо а да не напишемо, бити физички активан. Најбоље би било на начин на који нас је упутио наш Светац Николај Жички у свом делу Алфавит народне одбране под словом Ф: "Физичко васпитање је једна заблуда нашег времена. Док је природни физички рад заузимао место физичког васпитања, дотле су поколења била здрава и снажна. Откако је заведено вештачко физичко васпитање, то јест бескорисни спорт, здравље и снага су у наглом опадању."

Са времена на време попити једну кашичицу растворене соде бикарбоне у 2-3 дц воде.

Мућкање уста сребрном водом и укапавање у нос, помаже одбранбеном систему и побољшава остали рад истог у телу.

Сунчати се.

Добра воља.

Моје лично мишљење најбоља исхрана је из поста Св. Саве, без меса, рибе, морских плодова, и млечних производа. Стим што бих ја дозволио по некад природни јогурт, козије млеко, и неку другу прерађевину од козијег млека.

У истом правцу поново бих упутио на рад и дела академика Николе Трифуновића најстручнију особу у лечењу али и спречавању рака са научног поља физике, геофизике и електротехнике, која већ 20 година успешно доприноси излечењу рака. Поготово онима од потребе, на интернет страници Николе Трифуновића можете да се информишете далеко више на образованом нивоу а и за емпирију. Доступна су нека од Николних бројних гостовања на телевизији, многи чланци из новина, нешто стручног рада, итд.

На домаћем и светском тржишту има понуда за одбрану од штетних дејства свих зрачења, разне мреже, пирамиде, срб апарат, итд.

По мом мишљењу, духовни чинилац је врло битан у сваком излечењу. Има доста разних радова који говоре о одличном здрављу како појединаца тако и група који се стриктно држе својих религиских постулата. Мислим да је Православље одлично решење на месту тог тако потребног духовног чиниоца.

Са добром вољом и жељом да некоме буде од користи.

Алфавит Народне Одбране
Владика Николај В.
Korisnikov avatar
zokac24
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Mar 21, 2012 10:07 am

Post od zokac24 »

Nre vi meni tajno a ja vama javno.Salim se malo.Vrsite opite i eksperimente i savete davajte ja vas necu ometati.
Nre
Novi član
Novi član

Post od Nre »

zokac24 napisao:Nre vi meni tajno a ja vama javno.Salim se malo.
:D
Ако, духовито, уз помоћ Скупа Књига, тј Библије. Нема код мене ни опита ни савета, све је само сакупљени рад, мало мог мишљења а свако за себе да одлучи.
Но, очекујем те и у будуће на форуму, пошто из неког разлога одлазиш на неодређено време. Ако не, свако добро од Бога теби и твојим вољенима.

Алфавит Народне Одбране
Владика Николај В.
Matumaini
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 17, 2013 7:48 pm

Post od Matumaini »

Postovanje

Da li mi neko moze reci da li zna za neko licno iskustvo sa Profesorom Trifunovicem ???

Unapred Hvala
Odgovori