Farin ili Sinkum?

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
dermaproblem
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 16, 2007 11:44 am

Farin ili Sinkum?

Post od dermaproblem »

Do sada sam koristio Sintrom, ali kako njega nema u zvanicnom uvozu, uvek je problem naci ga, a postoji i pitanje je porekla tih lekova koji se na kraju nadju i kupe. Ne znam da li je to u pitanju, ali trenutno su mi rezultati testova prokrvljenosti nestabilni.

Stoga sam odlucio da predjem na nesto iz zvanicne domace ponude, a to su Farin ili Sinkum. Cuo sam da je Farin stariji, malo zastareo lek, ali opet i dosta pozitivnih iskustava sa njime.
Medjutim, treba mi misljenje nekoga ko zna malo detaljnije o ovim lekovima.

Hvala
jalle007
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 24, 2009 11:23 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Farin ili Sinkum?

Post od jalle007 »

Aktiviram davno otvorenu temu znam, hitno je.

Gdje na balkanu ili vani nabaviti ovaj lijek
Farin ili Sinkum. Nemogu nigdje da ga nađem...
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

Против згрушавања крви?
jalle007
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 24, 2009 11:23 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od jalle007 »

aa_aca napisao:Против згрушавања крви?
da taj je , gdje naći , naručiti ?
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

Нема или боље рећи, нисам нашао.

Препоручујем ти домаћи препарат за циркулацију. Одличан је за крв. Прочитај га на мом сајту www. aca. rs под Савети, Здравље, Циркулација.

Осим тога, ако један или више јаких магнета (неодијумских) поставиш на неколико места на веће крвне судове, они ће деловати тако да се крвне ћелије раздвајају и много теже лепе, тако да изузетно поправљају квалитет крви. О деловању сталног магнетног поља прочитај такође на мом сајту. И увек превентивно морам да напоменем да не продајем магнете и изричито сам против оног магнетног накита.
Odgovori