Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Htela bih da odradim hirursko uklanjanje himena pod lokalnom anestezijom. Dobro sam promislila, imam dovoljno razloga i godina, da ne ulazimo sad u price zasto to ne bi trebalo raditi po necijem misljenju. Ono sto je problem sto sam vec nekoliko puta naisla na nerazumevanje ginekologa po tom pitanju, pa me zanima da li neko ima iskustva sa ginekologom za koga predpostavlja da bi tako nesto razumeo, ili je neko to vec radio i hoce da podeli pricu sa mnom. Znam da je postojao taj zahvat u KBC BGD ali oni vise ne postoje a i bilo je preskupo .
Trazeci po forumima slicnu informaciju, naisla sam na ovu temu, pa sam odlucila da je ponovo aktiviram, tim pre sto nije bilo nikakvog odziva na nju.
Dakle, molim ako je neko imao iskustva sa himenotomijom u Beogradu, kod koga je bio i kako izgleda procedura? Nisam uspela da nadjem podatke o ovome kod nas. Unapred hvala.