Vec sam spominjao to u prethodnim postovima, mada niko nije posebno obracao paznju na to
kao i lekari opste prakse kod kojih sam bio , sve dok danas nisam popricao preko telefona sa
jednim varikologom iz beograda (neki dr. bogdanovic) kome sam opisao celu situaciju i koji je bio
vrlo ljubazan za razliku od, sve do jednog, lekara sa kojim sam do sada pricao o tome.
Rekao mi je da mazem hepatrombin 50000 4-5 puta dnevno preko tih (nalik na zrna pirinca koja se nizu
duz vena na ruci, malo iznad zgloba sake i na samoj saci, ima ih otprilike 8-9, ne boli nista i nema crvenila ni
svraba, mozda samo malo neugodan osecaj kada pomeram saku iz zgloba napred nazad) i da pijem cetvrtinu
aspirina 500 jednom dnevno.
Interesuje me samo necije misljenje o svemu ovome, koliko opasno moze da bude, i sta ako se ti ugrusci
(ako su to uopste ugrusci) otkace i odu tamo gde ne treba usled mazanja tom kremom ili usled bilo koje
aktivivnosti tom rukom tokom dana.
Samo da dodam da sam prvo imao samo jedno takvo mesto (posle infuzijue koju sam primao pre mesec ipo kada sam
bio u bolnici zbog hiponatremije) koje se do sada nije povuklo, da li mozda ima veze sa tim to sto mi je izaslo jos nekoliko
slicnih ugrusaka ili upala vene ili sta to vec bilo....
Tromb-upala povrsinskih vena ruke?
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jun 19, 2013 11:24 pm
Re: Tromb-upala povrsinskih vena ruke?
Вероватно се ради о проширеним венама.
-
- Novi član
pa ne znam, tvdo je na dodir, i skoro svaki je velicine zrna pirinca ili mozda malo veci....
evo sad sam napipao jedan sa suprotne strane lakta i jedan malo ispod njega.... :/
niko nema ideju sta je to....
evo sad sam napipao jedan sa suprotne strane lakta i jedan malo ispod njega.... :/
niko nema ideju sta je to....
Ако је тврдо, онда нису вене. Да нису масне наслаге? Можеш ли да поставиш фотографију?
-
- Novi član
tvrdo je i na venama je, pokusacu da uslikam, prostire se duz veneaa_aca napisao:Ако је тврдо, онда нису вене. Да нису масне наслаге? Можеш ли да поставиш фотографију?