E, ovako... Sa deckom sam godinu i nesto i imali smo sex nekoliko puta posle nekih 2 meseca veze, a onda sam ja morala da otputujem i nismo se videli mesec dana. Od kad sam se vratila (a to je bilo pre nekih 10ak meseci) mi nismo imali sex. Kad sam dosla smo se bar vatali i videla sam da zeli to, ali nekako stalno je izmisljao neke razloge, svaki dan novi razlog, ili kaze "sutra cemo". Poslednjih nekoliko meseci se ponasamo kao najbolji drugari, drzimo se za ruke, setamo, on cak nece ni da se 'vata sa mnom. Pokusala sam da ga napadam, da se ljutim, da pricam s njim, da ga pustim malo-NISTA ne pomaze... Inace, on je postao bas depresivan i kad pricamo o tome kaze mi da ja nisam kriva za to, da ce sve da se promeni (pogadjate, OD SUTRA) da me zeli, ali u poslednje vreme ne moze da dozivi erakciju (PA KAKO MOZE TO DA ZNA KAD SE NE 'VATAMO???)

Znam da me ne vara, jer imamo stvarno savrsen odnos i stalno smo zajedno, ali pocinjem da budem ocajna, vise uopste nemam samopouzdanja... Sta da radim, zasto mu se to desava?
E, da...priznao mi je skoro da sam ja prva cura sa kojom je spavao.